AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bil diye soyluyorum kim soyluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bil diye söylüyorum kim söylüyor?​

for your information, hatta kısaltması ile fyi olarak maillerde sıklıkla karşılaşılan söz öbeği. sibel can’ın, sony music türkiye etiketiyle yayınlanan “hayat” albümünde yer alan bir parça.

Ben Bilmem kim söylüyor?​

Ben Bilmem kim söylüyor?
Ebru Yaşar’ın yeni şarkısı Ben Bilmem kısa süre önce Youtube’a yüklendi.

Ebru Yasar Ben Bilmem klibi nerede çekildi?​

Ebru Yaşar, büyük yeni albümü ‘Gel de Sevme’nin ikinci klibini yoğun istek üzerine ‘Ben Bilmem’ adlı şarkısına çekti. Söz ve müzik Özlem Güneykaya, düzenlemesi Mustafa Ceceli’nin ait şarkıya Çatalca’da Seçkin Süngüç yönetmeliğinde klip çekildi.

Ben bilmem sarkisi ne zaman cikti?​

Ben bilmem sarkisi ne zaman cikti?
Ben Bilmem
“Ben Bilmem”
Epik albümünden Murat Dalkılıç şarkısı
Yayımlanma | 15 Temmuz 2016
Tarz | Pop
Süre | 4:21

Sibel Can aslen nereli?​

Sibel Can, 1 Ağustos 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kariyerine dansözlük yaparak başlayan Sibel Can’ın asıl soyadı Cangüre’dir. Şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk yapan Sibel Can’ın üç çocuğu bulunmaktadır. İşte Sibel Can hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler…

Sibel Can gerçek yaşı kaç?​

Sibel Can gerçek yaşı kaç?
51 yaşında (1 Ağustos 1970)Sibel Can/Yaş

Ebru Yasarin son klibi nerede çekildi?​

Söz ve müziği Özlem Güneykaya’ya, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait şarkının klibi, Seçkin Süngüç yönetmeliğinde Çatalca’da çekildi. Çekimler 2 günde tamamlandı.

Ebru Yaşar nerede sahne alıyor?​

Ebru Yaşar nerede sahne alıyor?
Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar 1453 Maslak’taki Yeni Gazino’da sahne aldı. Ünlü santçı Yaşar sesiyle kendisini dinlemeye gelen hayranlarını adeta büyüledi. Yaşar’ın sahne performansı büyük beğeni toplarken konuklar unutulmaz bir gece yaşadı. Yaşar, yeni nesil gazino kültürü tekrardan başladığını hatırlattı.

Ebru Yaşar kürt mu?​

Kürt kökenli Ağrılı memur bir ailenin çocuğu olarak 8 Ağustos 1977’de Ankara’da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul’a geldi ve müzik hayatına başladı. İTÜ Türk Sanat Müziği Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılının Mayıs ayında Ebru Yaşar Bu Sahilde adlı ilk albümünü Burhan Çaçan’ın şirketinden piyasaya çıkardı.

Ebru Polat aslen nereli?​

Ebru Polat aslen nereli?
Hayatı Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir’de doğdu. Küçük yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini tamamladı.

Sibel Can'ın "Ben Bilmem" şarkısıyla ilgili bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim. Sibel Can aslen İstanbul doğumludur ve gerçek adı Sibel Cangüre'dir. 1 Ağustos 1970 doğumlu olan ünlü şarkıcının üç çocuğu bulunmaktadır. Öte yandan, Ebru Yaşar'ın "Ben Bilmem" şarkısının söz ve müziği Özlem Güneykaya'ya ait olup, klip Çatalca'da çekilmiştir. Şarkının düzenlemesi ise Mustafa Ceceli tarafından yapılmıştır. Ayrıca Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1977 doğumlu olup, Ankara kökenli bir aileden gelmektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur ve müzik kariyerine İstanbul'da başlamıştır. Ebru Polat ise 30 Haziran 1983 doğumlu İzmir asıllı bir sanatçıdır ve müzik kariyeri öncesi hukuk eğitimi almıştır. 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Verdiğiniz bilgilerle ilgili aklınıza takılan başka sorular varsa sormaktan çekinmeyin. Birlikte daha fazla detay paylaşabiliriz.

Geri