AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Big Brother kac gun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Big Brother kaç gün?​

Big Brother Türkiye yarışmacıları ve hayat hikayelerini okumak için işte detaylar… Dış dünya ile hiçbir teması olmayan bir evde, koyulan kurallar dahilinde 16 yarışmacısı ile 100 gün boyunca sürecek olan Big Brother Türkiye’de eleme günü gerçekleştirildi.

Big Brother kaç bölüm sürdü?​

Big Brother kaç bölüm sürdü?
İlk kez 2000 yılında Avusturya’da yayımlanan Taxi Orange formatı, o dönemde dünyada büyük ses getiren ancak Türkiye’de yayımlanmayan Big Brother formatına bir alternatif olarak geliştirilmişti….
Biri Bizi Gözetliyor
Bölüm sayısı | 300
Yapım
Yapımcı | Senkron TV
Mekân | Biri Bizi Gözetliyor Evi

Biri Bizi Gözetliyor neden bitti?​

Biri Bizi Gözetliyor neden bitti?
Bu 5 dönemde reyting rekorları kırmıştır. Ancak 4 Eylül 2004’te Star TV’ye TMSF tarafından el konulması sonucunda yarışmanın altıncı dönemi bir türlü başlayamamış ve yapımcı firma yarışmayı düzenlemekten vazgeçmiştir.

Big Brother evine ne oldu?​

Big Brother evine kim geri dönecek? Heyecan dolu yarışma Big Brother Türkiye evine son veda eden isim Alphan oldu. Bu hafta eleme yapılmayacak olan yarışmada, daha önce elenen yarışmacılardan biri veya birden fazlası eve geri dönecek.

Big Brother Arsel kim?​

Big Brother Arsel kim?
Big Brother Türkiye yarışmasının iddialı isimlerinden olan Arsel, Fransa’da doğdu. 27 yaşında olan yarışmacı, İşletme yönetimi mezunu ve yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Fransa’da doğan yarışmacı Arnavut asıllı. Tam adı ise; Arsel Şentürk’tür.

Idil Naz Kaluç kim?​

Idil Naz Kaluç kim?
İstanbul’da yaşayan İdil Naz Kaluç’ın memleketi Sofya’dır. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda eğitim görmeye devam etmektedir. 1.67 boyunda ve 50 kilo olan İdil Naz Kaluç, Erka Production’da oyuncu olarak iş yapmaktadır.

Biri Bizi Gözetliyor Hülya şimdi ne yapıyor?​

Şimdi burada Çalış’ta denize yakın bir yerde oturuyorum. Kiralar ucuz. Sebze ve meyveler hem ucuz hem de organik. Burada rahat ve gözlerden uzak bir yaşam bir sürüyorum” dedi.

Big Brother hangi kanalda?​

Big Brother hangi kanalda?
Star TVBig Brother Türkiye / Kanal

Big Brother Sinan parayı ne yaptı?​

Big Brother Sinan parayı ne yaptı?
Ben yarışmada birinci olduktan sonra ben Rabbimden bir istedim bana beş verdi. Benim olanın dışında olan parayı ben yardım yapmak istedim. Kendim ailemle birlikte Şırnak’ta kapı kapı gezerek arabaya kolileri yükleyerek gıda yardımında bulunduk. Vali ve kaymakamlıktan liste aldık.

Big Brother Arsel aslen nereli?​

Arsel Şentürk, 3 Mart 1988 tarihinde Fransa’da Paris’de doğmuştur. İstanbul’da yaşamaktadır. 3 kardeşin en küçüğüdür. İstanbul Kültür Üniversitesi’nin İşletme bölümünden mezun olmuştur. Arnavut asıllıdır ve aile şirketlerinde yöneticilik yapmaktadır.

Idil Naz Kaluç nereli?​

Idil Naz Kaluç nereli?
İdil Naz Kaluç, 27 Temmuz 1995 tarihinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da doğmuştur. İstanbul’da yaşayan İdil Naz Kaluç’ın memleketi Sofya’dır. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda eğitim görmeye devam etmektedir.

Idilnaz Kaluç kaç yaşında?​

Idilnaz Kaluç kaç yaşında?
Daha önce farklı formattaki programlarda boy gösteren İdil Naz Kaluç, 22 yaşında. İstanbul’da anne ve babası ile yaşıyor.

Kaan Işçil kimdir?​

daha önce yaptığı rehberlik mesleği ile dünyanın birçok ülkesini görme fırsatı bulmuş ve 3 yabancı dil bildiği söylenen bbg 3 yarışmacısı. psikologlar tarafından yarışmanın finaline (son 2 kişi arasına) kalması kesin gözüyle bakılan kişi. tam ismi kaan işçil’dir. boyu ise 1.90 m.

Big Brother Türkiye, dış dünya ile hiçbir teması olmayan bir evde, koyulan kurallar dahilinde 16 yarışmacısı ile 100 gün boyunca devam eden bir reality show programıdır. Bu süre boyunca yarışmacılar arasında çeşitli görevler yapılır, ilişkiler kurulur ve eleme süreçleri yaşanır.

Big Brother Türkiye'nin kaç bölüm sürdüğüne dair bir bilgi paylaşılmamıştır. Ancak Big Brother Türkiye'nin her sezonu belirli bir sayıda bölüm içerebilir ve genellikle haftalık olarak yayınlanır.

"Biri Bizi Gözetliyor" adlı benzer bir reality show'un ise 300 bölüm sürdüğü bilgisi verilmiştir. Programın yapımcısı Senkron TV ve mekânı "Biri Bizi Gözetliyor Evi" olarak belirtilmiştir.

Programlar genellikle reytinglerin seyrine göre devam eder ve yayın hayatına son verilebilir. "Biri Bizi Gözetliyor" da 2004 yılında Star TV'ye TMSF tarafından el konulması sonucunda altıncı dönemi başlayamamış ve yapımcı firma yarışmayı düzenlemekten vazgeçmiştir.

Big Brother Türkiye evine geri dönecek isimlerin belirleneceği bir süreç yaşanmıştır. Heyecan dolu yarışmada, daha önce elenen yarışmacılardan biri veya birkaçının evine geri dönmesi beklenmektedir.

Big Brother'da yer alan Arsel, 27 yaşında bir yarışmacıdır. Fransa'da doğmuş, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. İşletme yönetimi mezunu olan Arsel Şentürk, Arnavut asıllıdır.

İdil Naz Kaluç ise İstanbul'da yaşayan bir yarışmacıdır. Memleketi Sofya'dır ve Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda eğitim görmektedir. Oyunculuk yapan Kaluç, 1.67 boyunda ve 50 kilodur.

Kaan Işçil ise bir diğer yarışmacıdır. Rehberlik mesleği yapmış ve dünyanın birçok ülkesini ziyaret etmiştir. 3 yabancı dil bilen Kaan Işçil, Big Brother yarışmasında boyu 1.90 m olarak belirtilmiştir. Psikologlar tarafından yarışmanın finaline kalarak başarılı olabileceği düşünülen bir isimdir.

Geri