AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Big Blue Button ucretsiz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Big Blue Button ücretsiz mi?​

Özet BigBlueButton Windows, Linüx, Unix ve MacOSX platformlarında çalışabilen ücretsiz açık kaynak kodlu, geliştirilebilir online konferans ortamıdır.

Big Blue Button Nasıl Kullanılır?​

BigBlueButton oturumlarına Öğrenci Bilgi Sisteminden bağlantıyı (ders adı, katıl butonu) kullanarak katılabilirsiniz. Sanal sınıfa katıldığınızda sisteme sadece dinleyici olarak katılabilirsiniz. Sanal sınıftaki sesleri duyabilmek için Ses Çal butonunu tıklamanız gerekmektedir.
Big Blue Button kime ait?
BigBlueButton

Big Blue Button ne işe yarar?​

açık kaynaklı web konferans sistemi. yazılım sayesinde video kamera görüntüsü, ses, masaüstü görüntüsü ve sunumlar paylaşılabilmekte. ayrıca bir chat penceresi de mevcut. yazılımın vmware dosyasını açtığınızda birkaç kolay adımdan sonra sunucunuz çalışır hale geliyor.

UZEP e nasıl giriş yapılır?​

Sevgili Öğrenciler; UZEP sistemine giriş yaparken kullanıcı adı yerine “Öğrenci Numarası” şifre yerine “T.C. Kimlik Numarası” yazılması gerekmektedir. Ayrıca “e-Devlet ile Giriş Yap” butonu ile de giriş yapılabilir.
Ice error nedir?
Normal çalışan bir sistemde bir anda bu hatayı alıyorsanız bu hata SES(mikrofon) görmeme hatasıdır. bu hatayı aldığınızda görüntü vb. toplantıya katılım sağlayabilirsiniz ama konuşamazsınız sadece.

Ice Error 1004 ne demek?​

VBA çalışma zamanı hatası 1004 ile karşılaşmak iyi bir işaret değildir, ancak bu makale faydalı olabilir. Bu hata, MS Excel’i normal şekilde kullanamayacağınız anlamına gelir ve bu da işte çeşitli sorunlara neden olabilir.

UZEP şifresi nasıl alınır?​

UZEP kullanıcı adı ve şifrenizi UZEM yetkililerinden öğrenebilirsiniz. Genellikle Üniversite Yönetim Sisteminde (ÜYS) kullanılan kullanıcı adı UZEP’te de geçerlidir. Şifreniz başlangıçta sıfırlanmış olabilir, bunu öğrenmek için UZEM yetkilileri ile göreşebilirsiniz.
UZEP ne işe yarar?
UZEP hem yöneticiler ve hem de öğretim elemanları için sistem üzerinde yürütülen faaliyetlerle, kaynakların durumu ile ilgili çeşitli raporlar üretmektedir. Raporların bir kısmına sadece yöneticiler ulaşabilir, diğer bir kısmına ise ders öğretim elemanları erişebilmektedir.

1007 hatası nedir?​

Ayrıntılı bilgi: “1007 Erişim Reddedildi: Erişim Reddedildi. “.” Etki alanınız birikemiyorsanız, sistem süreniz federasyon sunucularımızın süresiyle eşitlemenin beş dakikadan fazla zaman dışında gibi görünüyor. Sistem sürenizin doğru olduğundan emin olun ve Karma Yapılandırma Sihirbazı’nı yeniden deneyin.

Ice error ne demek?​

Kilis UZEP nasıl giriş yapılır?
Öğretim elemanının sisteme giriş yapabilmesi için UZEP’in yönetici düzeyindeki kullanıcıları tarafından sisteme tanımlanması gereklidir. Kullanıcı sisteme tanımlandığında https://uzep.kilis.edu.tr adresine giderek belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapabilir.

Geri