Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bıçaklı saldırıda 1 ölü! 112 ekibini darp edip hastaneyi bastılar

haberci

Yeni Üye
484

Şehitkamil ilçesinde Atatürk Mahallesi'nde 18 yaşındaki E.A. sokakta bıçaklı saldırıya uğradı. Göğsünden bıçaklanan aralanan E.A. kanlar içinde yere düşerken olayı görenler durumu 112 Acil Yardım hattına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi yaralıya müdahale ederken E.A'nın yakınlarının saldırısına uğradı. Darp edilen sağlıkçıların yardım çağrısı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yaralı E.A. ise başka bir sağlık ekibi tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.A'nın peşinden hastaneye gelen yakınları hastane personelini de tehdit edince olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Hastanenin acil servisi hasta kabulüne kapatılırken, E.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan olay yerinde E.A'nın yakınları tarafından darp edilen 1 doktor, 1 yardımcı sağlık personeli ve ambulans şoförü ise adı açıklanmayan bir hastaneye kaldırıldı. Polis olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Gaziantepte yaşanan bu üzücü olayı detaylı bir şekilde aktardığınız için teşekkür ederim.

Atatürk Mahallesi'nde gerçekleşen bıçaklı saldırı sonucunda 18 yaşındaki E.A. göğsünden bıçaklanarak yaralanmış ve olayı görenlerin ihbarıyla 112 Acil Yardım hattına başvurulmuş. Ancak, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi yaralıya müdahale ederken yakınları tarafından saldırıya uğramış. Darp edilen sağlıkçıların yardım çağrısı üzerine polis ekipleri müdahale etmiş ve yaralı E.A. Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış. Bu acı olayın ardından E.A'nın yakınları hastane personelini tehdit etmiş ve hastane acil servisi hasta kabulüne kapatılmış. Bu durum üzerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edilmiş.

Ayrıca, olay yerinde E.A'nın yakınları tarafından darp edilen 1 doktor, 1 yardımcı sağlık personeli ve ambulans şoförü adı açıklanmayan bir hastaneye kaldırılmıştır. Polis ekipleri, olaya karışanların yakalanması için çalışmalarına başlamışlardır.

Bu tür şiddet olaylarının yaşanmamasını umut ederek, tüm sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu ve bu tür saldırıların yasalar çerçevesinde ciddi şekilde cezalandırılması gerektiğini vurgulamak isterim. Yaşanan bu üzücü olayların bir daha tekrarlanmamasını diliyorum.

Geri