Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bicak Sirti Kanal 7 saat kacta basliyor?

Editör

Yeni Üye

Bıçak Sırtı Kanal 7 saat kaçta başlıyor?​

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı Kanal 7 ekranlarında… Melek’in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 12:45’te Kanal 7’de…

Bıçak Sırtı dizisi kaç bölüm sürdü?​

Sezon başında tek sezon sürmesi planlanan dizi, 28 Nisan 2008 Pazartesi akşamı yayımlanan 30. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti.

Seksenler dizisi kaç bölüm sürdü?​

Seksenler dizisi kaç bölüm sürdü?
Dizi 6. sezonunda 27 Mayıs 2017 tarihinde yayımlanan 228. bölümü ile final yaparak sona erdi, 2 yıl aradan sonra 11 Ekim 2019 tarihinde ekrana gelen 229. bölümden itibaren hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayımlanmaya başladı.

Kanal 7 bıçak sırtı saat kaçta bitiyor?​

Kanal 7 bıçak sırtı saat kaçta bitiyor?
Bıçak Sırtı Ödülleri
Program – Kanal | Gün – Başlama – Bitiş
Bıçak Sırtı (Yeni Bölüm) Kanal 7 | 7 Şubat 2020 Cuma 21:30 – 23:20
Bıçak Sırtı (Tekrar) Kanal 7 | 7 Şubat 2020 Cuma 13:10 – 14:30
Bıçak Sırtı (Yeni Bölüm) Kanal 7 | 31 Ocak 2020 Cuma 21:30 – 23:20
Bıçak Sırtı (Tekrar) Kanal 7 | 31 Ocak 2020 Cuma 13:10 – 14:30

Kanal 7 bıçak sırtı bitti mi?​

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 26 Aralık Perşembe günü yayınlanan son bölümü 70. bölümüyle izle7.com’da.

Bıçak Sırtı kaçıncı bölüm final?​

30.bölüm-FİNAL.

Seksenler 2 sezon ne zaman?​

Seksenler 2 sezon ne zaman?
Seyircilerin heyecanla beklediği Seksenler yeni bölümleriyle TRT 1’de 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 20:00’de ekranlarda olacak.

Bıçak Sırtı Kanal 7 ne zaman?​

Bıçak Sırtı Kanal 7 ne zaman?
Maheshvari ailesindeki sular durulur. Fakat her şeyin yoluna girdiğini düşündükleri anda karşılarına Mansi çıkar. Bıçak Sırtı final bölümüyle bu akşam 21:3’da Kanal 7’de.
Bıçak Sırtı kaç bölüm Kanal 7?​
Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 1 Ocak Çarşamba günü yayınlanan son bölümü 76. bölümüyle izle7.com’da.

Merhaba!

Bıçak Sırtı, Kanal 7'nin sevilen Hint dizilerinden biri. Dizide aşk, dostluk ve entrikanın buluştuğu hikayeler işlenmektedir. Benim Adım Melek, hafta içi her gün 12:45'te Kanal 7'de yayınlanmaktadır.

Bıçak Sırtı dizisi, 28 Nisan 2008 tarihinde yayımlanan 30. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etmiştir. Toplamda 30 bölüm sürmüştür.

Kanal 7'deki Bıçak Sırtı'nın yeni bölümleri genellikle 21:30'da başlamakta ve 23:20'de bitmektedir. Ayrıca tekrar bölümleri de yayınlanmaktadır.

Son sorunuzda, Bıçak Sırtı dizisinin 76. bölümünün yayınlandığı belirtilmektedir. Ancak bu bölümün izle7.com'da olduğu ifade edilmektedir.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri