SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Biberli Sucuklu Kaşarlı Pide Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için
Yarım bardak ılık su
Yarım bardak ılık süt
1 paket kurumaya
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
İç malzemesi
2 adet domates( ben kullanmadım )
4 adet kırmızı biber
Doğranmış sucuk
Kaşar peyniri
Biberli Sucuklu Kaşarlı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamur için tüm gereçleri karıştırıp bir hamur elde ediyoruz yoğurduğumuz hamuru 1 saat kadar dinlendiriyoruz.
Hazırladığımız hamurdan bezeler alıp uzunlamasına açıyoruz ve içerisine harcımız dan koyuyoruz.
Pideleri uçlarından ve üstünden kapatıyoruz üzerine yumurta sarısı sürüyoruz.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip altı ve üstü kızarana kadar pişiriyoruz. İsterseniz materyallerini çoğaltabilirsiniz.Afiyet olsun.
Biberli Sucuklu Kaşarlı Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Hamuru için
Yarım bardak ılık su
Yarım bardak ılık süt
1 paket kurumaya
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
İç malzemesi
2 adet domates( ben kullanmadım )
4 adet kırmızı biber
Doğranmış sucuk
Kaşar peyniri
Biberli Sucuklu Kaşarlı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamur için tüm gereçleri karıştırıp bir hamur elde ediyoruz yoğurduğumuz hamuru 1 saat kadar dinlendiriyoruz.
Hazırladığımız hamurdan bezeler alıp uzunlamasına açıyoruz ve içerisine harcımız dan koyuyoruz.
Pideleri uçlarından ve üstünden kapatıyoruz üzerine yumurta sarısı sürüyoruz.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip altı ve üstü kızarana kadar pişiriyoruz. İsterseniz materyallerini çoğaltabilirsiniz.Afiyet olsun.
Biberli Sucuklu Kaşarlı Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı