AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Bezmialem muayene ucreti ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bezmialem muayene ücreti ne kadar?​

Mesai dışında profesörlerde muayene olmak isteyen hastalar 300 TL, doçent doktorlarda muayene olmak isteyenler ise 250 TL fark ücreti ödemek durumunda. Uzman ve diyetisyen doktorlarda ise 150 TL fark ücreti alınıyor.
Üniversite hastaneleri özel mi?
Bu konuşmaları bir tarafa koymak lazım. Sağlık Bakanlığı hastaneleri de üniversite hastaneleri de bizim. Hepsi bu toplumun malı, hepsi de kamu hizmeti üretiyor.

Bezmi alemin sahibi kim?​

Bezmiâlem Valide Sultan, Silahtar Abdullah Ağa ve Abdülhamit Sani mazbut vakıfları adına Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2010’da kurulmuştur. İsmini Osmanlı padişahı II. Mahmud’un eşi, Abdülmecit’in annesi Bezmialem Valide Sultan’dan alır. Üniversitede eğitim dili p Türkçe, 0 İngilizcedir.
Bezmialem Vakfı Başkanı kim?
2010 senesinin Ocak ayında Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin kuruluşunda Mütevelli Heyeti Üyesi olarak yer alan Akça, Kasım 2011’den bu yana aynı üniversitede Mütevelli Heyeti Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Bezmi alemin Başhekimi kim?​

Dr. Sedat ZİYADE, 2016 yılından 2018 yılına kadar Dragos Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve 2018 yılından bu yana Dragos Hastanesi Başhekim görevini yürütmektedir.
Şehir hastanesi mi eğitim araştırma mı?
Fevzi Yavuzyılmaz, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Atatürk Şehir Hastanesi’nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olduğunu tescil eden ruhsatı Başhekim Vekili Özkan Aydeniz’e takdim etti.

Bezmialem Hastanesi paralı mı?​

Bezmialem ücretli mi? Bezmialem Hastanesi’nde sosyal güvencesi olan vatandaşlarımız için ücretsiz muayene hizmetleri var. Ama seçilen doktor ve bölüme göre ücret de çıkabilir.
Universite hastaneleri hangi Bakanliga bagli?
MADDE 6 – (1) Birlikte kullanılan sağlık tesisleri, Sağlık Bakanlığına bağlı eğitim ve araştırma hastanesi, üniversiteler için ise üniversite hastanesi olarak kabul edilir.

Geri