Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bezirgani

T

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Bezirgani Tanımı İçin Malzemeler
10-15 adet kuru domates
10 tane kuru biber(isteğe nazaran acı)
1 adet kuru soğan
3 yemek kaşığı nar ekşisi
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı ceviz

Bezirgani Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru domatesleri ve biberleri sıcak suda 1 saat kadar bekletelim. Daha sonra doğrayalım.
Kuru soğanları küçük doğrayıp sıvı yağ da kavuralım .
Daha sonra domates ve biberleri de ekleyip biraz daha kavuralım.
Altını kapattıktan sonra nar ekşisi ve cevizi ekleyip karıştıralım.
Servis tabağına alalım.
Afiyet olsun.

İsteğe nazaran tuzunu ayarlayabilirsiniz. Ben tuz kullanmadım domates ve biber kurusunda olduğu için.

Bezirgani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri