SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
250 gram bezelye
1 çay bardağı zeytinyağ
1 adet soğan
2 adet orta uzunluk patates
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı salça(ben biber kullandım)
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığından az karabiber
Göz kararı su ( 2-2.5 su bardağı)
Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Zeytinyağ ile soğanı güzelce kavuralım.
Kavurulan soğana biber salçamızı ekleyip tekrardan kavuralım.
Küçük doğranmış patates ve havucu ekleyelim.
250 gram bezelyemizi ekleyip üzerine suyu ek edelim.
Ben düdüklüde yaptığım için kaynadıktan sonra ocağın altını kısalım 10 dk bekletelim.
Sunuma hazır edilir.
Afiyet olsun
Not: yemeğinin görüntülü hali instagram hesabımda
Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
250 gram bezelye
1 çay bardağı zeytinyağ
1 adet soğan
2 adet orta uzunluk patates
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı salça(ben biber kullandım)
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığından az karabiber
Göz kararı su ( 2-2.5 su bardağı)
Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Zeytinyağ ile soğanı güzelce kavuralım.
Kavurulan soğana biber salçamızı ekleyip tekrardan kavuralım.
Küçük doğranmış patates ve havucu ekleyelim.
250 gram bezelyemizi ekleyip üzerine suyu ek edelim.
Ben düdüklüde yaptığım için kaynadıktan sonra ocağın altını kısalım 10 dk bekletelim.
Sunuma hazır edilir.
Afiyet olsun
Not: yemeğinin görüntülü hali instagram hesabımda
Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı