Beze (Meringue) Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
100 gram yumurta beyazı
100 gram şeker
1 çay kaşığı şekerli vanilin
Beze (Meringue) Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurtayı mikserle yüksek ayarda çırpmaya başlayın şekeri 2-3 defada ek ederek çırpmaya devam edin.
Krem şanti kıvamına gelene kadar çırpmaya devam edin.
Kaşıkla alıp kaşığı aksi çevirdiğinizde akmayan bir karışım olacak.
Eleyerek vanilini ekleyip biraz daha çırpın.
Sıkma torbasına aldığınız karışımı yağlı kağıt serilmiş tepsiye ister yuvarlak uçla ister yıldız uçla sıkın.
100 derece evvelden ısıtılmış fırında en fazla 1 saat pişirin.(eğer renkli yapmak istiyorsanız şekerli vanilinle birlikte besin boyası ekleyebilirsiniz. ).
Beze (Meringue) Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
100 gram yumurta beyazı
100 gram şeker
1 çay kaşığı şekerli vanilin
Beze (Meringue) Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurtayı mikserle yüksek ayarda çırpmaya başlayın şekeri 2-3 defada ek ederek çırpmaya devam edin.
Krem şanti kıvamına gelene kadar çırpmaya devam edin.
Kaşıkla alıp kaşığı aksi çevirdiğinizde akmayan bir karışım olacak.
Eleyerek vanilini ekleyip biraz daha çırpın.
Sıkma torbasına aldığınız karışımı yağlı kağıt serilmiş tepsiye ister yuvarlak uçla ister yıldız uçla sıkın.
100 derece evvelden ısıtılmış fırında en fazla 1 saat pişirin.(eğer renkli yapmak istiyorsanız şekerli vanilinle birlikte besin boyası ekleyebilirsiniz. ).
Beze (Meringue) Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı