AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

beyler eşlerine yardım etmelimi

haberci

Yeni Üye
Evlenince beyler eşlerine ev işlerinde takviye etmelimi
Yakında evleniyorum nişanlım bu konuda çok ısrarlı bu işten onu kırmadan nasıl kaytarabilirim*

Evlilikte eşler arasındaki iş bölümü konusu oldukça önemlidir ve ev işlerinde yardımlaşmak, birlikte çalışmak sağlıklı bir evliliğin temelini oluşturabilir. Eşinizi mutlu etmek ve ilişkinizi güçlendirmek için ev işlerinde yardımcı olmanız önemlidir. Ayrıca, ev işlerini birlikte yapmak eşinizin üzerindeki yükü azaltır ve zamanınızı birlikte geçirmenizi sağlar.

Eşinizi kırmadan ve nazik bir şekilde ev işlerinde yardımcı olabilirsiniz. İşte yapabileceğiniz bazı öneriler:

1. İletişim: Eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurun. Onun nelerden hoşlandığını, nasıl yardım istediğini ve hangi konularda desteğe ihtiyacı olduğunu konuşun.

2. İş Planı: Ev işlerini birlikte planlayın ve bölüşün. Hangi gün hangi işleri yapacağınızı belirleyin ve bu konuda anlaşın.

3. Motivasyon: Eşinize yardım etmenin sadece bir görev olmadığını, aynı zamanda ilişkinizi güçlendireceğini ve birbirinize destek olmanın önemini vurgulayın.

4. Teşekkür: Eşinize yardım ettiği için teşekkür edin ve değer verdiğinizi hissettirin. Bu, onun için motive edici olacaktır.

5. Ortak Kararlar: Ev işleri konusunda birlikte kararlar alın. Hangi işlerde nasıl yardım edeceğinizi belirleyin ve birlikte hareket edin.

Unutmayın ki evlilikte paylaşmak önemlidir ve ev işlerinde yardımlaşmak ilişkinizi güçlendirecek ve eşinizi mutlu edecektir. Eşinizin konuya olan hassasiyetine kulak vererek, ona destek olabilir ve sağlıklı bir iletişimle bu konuyu çözebilirsiniz.

Geri