AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Beykent Kaç Fakülte Var?

SoruCevap

Yeni Üye

Beykent Kaç Fakülte Var? Beykent Üniversitesi, İstanbul merkezli bir üniversitedir. Üniversite, bünyesinde birçok fakülte bulundurmaktadır. Beykent Üniversitesi’nde çeşitli fakülteler mevcuttur. Bu fakülteler arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Hukuk Fakültesi yer almaktadır. Beykent Üniversitesi, geniş bir yelpazede eğitim fırsatları sunmaktadır. Her bir fakülte, öğrencilere nitelikli eğitim imkanı sağlamaktadır. Beykent Üniversitesi’nin çeşitli fakülteleri, öğrencilere çeşitli kariyer olanakları sunmaktadır. Bu fakülteler, öğrencilerin alanlarında uzmanlaşmalarını sağlamaktadır.
İçindekiler

Beykent Üniversitesi’nde Kaç Fakülte Var?​

Beykent Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir özel üniversitedir. Üniversitede toplamda 19 fakülte bulunmaktadır. Bu fakülteler aracılığıyla çeşitli alanlarda lisans ve lisansüstü programları sunulmaktadır.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakülteler Bulunmaktadır?​

Beykent Üniversitesi’nin fakülteleri şunlardır:
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
İletişim Fakültesi
Hukuk Fakültesi
Sanat ve Tasarım Fakültesi
Eğitim Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Yabancı Diller Yüksekokulu
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
Hemşirelik Yüksekokulu
Adalet Meslek Yüksekokulu
Spor Bilimleri Fakültesi
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Fen Bilimleri Enstitüsü
Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakülteler Daha Popüler?​

Beykent Üniversitesi’nde fakülteler arasında popülerlik farkı bulunmaktadır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Sanat ve Tasarım Fakültesi gibi fakülteler öğrenciler arasında daha fazla tercih edilen fakültelerdir. Bu fakültelerdeki programlar yoğun ilgi görmektedir.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Yüksek Lisans Programları Var?​

Beykent Üniversitesi’nde yüksek lisans programları sunan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Doktora Programları Var?​

Beykent Üniversitesi’nde doktora programları sunan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde İngilizce Eğitim Verilmektedir?​

Beykent Üniversitesi’nde İngilizce eğitim veren fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Staj Programları Yapılmaktadır?​

Beykent Üniversitesi’nde staj programlarına katılan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Var?​

Beykent Üniversitesi’nde yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Çift Anadal Programı Var?​

Beykent Üniversitesi’nde çift anadal programı sunan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Burs İmkanı Bulunmaktadır?​

Beykent Üniversitesi’nde burs imkanı sunulan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Yurt İmkanı Bulunmaktadır?​

Beykent Üniversitesi’nde yurt imkanı sunulan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Yabancı Uyruklu Öğrenci Kontenjanı Var?​

Beykent Üniversitesi’nde yabancı uyruklu öğrenci kontenjanı bulunan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Yandal Programı Var?​

Beykent Üniversitesi’nde yandal programı sunan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Staj İmkanı Bulunmaktadır?​

Beykent Üniversitesi’nde staj imkanı sunulan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Yaz Okulu Düzenlenmektedir?​

Beykent Üniversitesi’nde yaz okulu düzenlenen fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Uzaktan Eğitim Programları Var?​

Beykent Üniversitesi’nde uzaktan eğitim programları sunan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksekokulu.

Beykent Üniversitesi’nde Hangi Fakültelerde Erasmus Programı Bulunmaktadır?​

Beykent Üniversitesi’nde Erasmus programına katılan fakülteler şunlardır: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sanat ve Tasar

Beykent Kaç Fakülte Var?​

Beykent Üniversitesi toplamda 7 fakülteye sahiptir.
Hukuk Fakültesi Beykent Üniversitesi’nin bir fakültesidir.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme, ekonomi ve uluslararası ilişkiler bölümlerini içerir.
Mühendislik Fakültesi bilgisayar, elektrik-elektronik ve endüstri mühendisliği programlarını sunar.
İletişim Fakültesi gazetecilik, halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümlerini barındırır.

Sağlık Bilimleri Fakültesi tıp, diş hekimliği ve hemşirelik gibi sağlık alanlarında eğitim verir.
Güzel Sanatlar Fakültesi grafik tasarım, moda tasarımı ve resim bölümlerini içerir.
Eğitim Fakültesi öğretmenlik programlarına ev sahipliği yapar.
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi iç mimarlık, endüstriyel tasarım ve peyzaj tasarımı bölümlerini sunar.
Fen-Edebiyat Fakültesi sosyoloji, psikoloji ve matematik gibi disiplinleri içerir.

Geri