Beykent Ayazağa Kampüsü, İstanbul’da yer alan fakülteler ile öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunmaktadır. Kampüs, İşletme, İletişim, Mimarlık, Hukuk ve Mühendislik gibi fakülteleri bünyesinde barındırmaktadır. Beykent Ayazağa Kampüsü, öğrencilere modern olanaklar ve nitelikli eğitim kadrosu sunmaktadır. İşletme fakültesi öğrencilere iş dünyasının gereksinimlerine uygun bir eğitim sağlar. İletişim fakültesi ise öğrencilere medya ve iletişim alanında kariyer yapma fırsatı sunar. Mimarlık fakültesi öğrencilere yaratıcı ve estetik bir eğitim imkanı sağlar. Hukuk fakültesi öğrencilere hukuki bilgi ve beceriler kazandırırken, Mühendislik fakültesi ise öğrencilere teknik bilgi ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunar.
İçindekiler
Beykent Ayazağa Kampüsünde Hangi Fakülteler Var?
Beykent Ayazağa Kampüsü, çeşitli fakülteleri bünyesinde barındıran bir üniversite kampüsüdür. Bu kampüste aşağıdaki fakülteler bulunmaktadır:İşletme Fakültesi: İşletme alanında eğitim veren bu fakülte, öğrencilere işletme bilimleri konusunda geniş bir perspektif sunmaktadır.
Hukuk Fakültesi: Hukuk alanında eğitim veren bu fakülte, öğrencilere hukukun temel prensiplerini ve uygulamalarını öğretmektedir.
Mühendislik Fakültesi: Mühendislik alanında eğitim veren bu fakülte, öğrencilere çeşitli mühendislik disiplinlerinde bilgi ve beceriler kazandırmaktadır.
İletişim Fakültesi: İletişim alanında eğitim veren bu fakülte, öğrencilere iletişim teknolojileri, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konularda bilgi ve deneyim sağlamaktadır.
Sağlık Bilimleri Fakültesi: Sağlık alanında eğitim veren bu fakülte, öğrencilere sağlık hizmetlerinin yönetimi, sağlık bilimleri ve sağlık teknolojileri gibi konularda eğitim sunmaktadır.
Sanat ve Tasarım Fakültesi: Sanat ve tasarım alanında eğitim veren bu fakülte, öğrencilere görsel sanatlar, moda tasarımı, iç mimarlık gibi konularda bilgi ve beceriler kazandırmaktadır.
Spor Bilimleri Fakültesi: Spor bilimleri alanında eğitim veren bu fakülte, öğrencilere spor yönetimi, spor psikolojisi, antrenörlük gibi konularda eğitim sunmaktadır.
Beykent Ayazağa Kampüsü, bu fakültelerin yanı sıra çeşitli lisans ve lisansüstü programlara da ev sahipliği yapmaktadır. Öğrenciler, kampüste geniş bir eğitim yelpazesinden faydalanabilir ve kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir fakülte seçebilirler.
Beykent Ayazağa Kampüsünde Hangi Fakülteler Var?
Beykent Ayazağa Kampüsünde İşletme, İletişim, Hukuk, Mimarlık ve Mühendislik fakülteleri bulunmaktadır. |
İşletme fakültesinde; İşletme, Uluslararası Ticaret, Bankacılık ve Finans bölümleri yer almaktadır. |
İletişim fakültesinde; Gazetecilik, Halkla İlişkiler, Radyo ve Televizyon, Medya ve İletişim bölümleri bulunmaktadır. |
Hukuk fakültesinde; Hukuk bölümü bulunmaktadır. |
Mimarlık ve Mühendislik fakültesinde; Mimarlık, İç Mimarlık, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümleri yer almaktadır. |
Beykent Ayazağa Kampüsünde İşletme, İletişim, Hukuk, Mimarlık ve Mühendislik fakülteleri bulunmaktadır.
İşletme fakültesinde; İşletme, Uluslararası Ticaret, Bankacılık ve Finans bölümleri yer almaktadır.
İletişim fakültesinde; Gazetecilik, Halkla İlişkiler, Radyo ve Televizyon, Medya ve İletişim bölümleri bulunmaktadır.
Hukuk fakültesinde; Hukuk bölümü bulunmaktadır.
Mimarlık ve Mühendislik fakültesinde; Mimarlık, İç Mimarlık, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümleri yer almaktadır.