AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Beyaz Skandalim ne zaman cikti?

Editör

Yeni Üye

Beyaz Skandalım ne zaman çıktı?​

2018Beyaz Skandalım / Çıkış tarihi

Beyaz Skandalım şarkısının hikayesi nedir?​

Beyaz Skandalım şarkısının hikayesi nedir?
BEYAZ SKANDALIM Toplum tarafından onaylanmayan ama kalbine de söz geçiremeyen bir adamın aşkını ve aşkına karşılık bulamamasını anlatıyor “Beyaz Skandalım.” Aşık olduğu kişi bir seks işçisi ve bu aşk toplum tarafından onaylanmıyor.

Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım şarkısını kim söylüyor?​

Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım, Cem Adrian’ın 2005 yılında çıkardığı ilk albümüdür.

Emircan kaç yaşında?​

Emircan kaç yaşında?
29 yaşında (2 Nisan 1993)Emir Can İğrek / Yaş

Beyaz Skandalım şarkısı kime?​

bir emir can iğrek şarkısı.

Nalan kim yazdı?​

Nalan kim yazdı?
gece gece, hele de sarhoşken dinlenmemeli. günümüzdeki bok gibi pop şarkılarından sonra ilaç gibi gelen emir can iğrek şarkısıdır.

Beyaz Skandalım söz yazarı kimdir?​

Emir Can İğrekBeyaz Skandalım / Sanatçı

Adrian kimdir?​

Adrian kimdir?
Boşnak kökenli Türk müzisyen, söz yazarı, yapımcı ve yazar Cem Adrian, babası tüccar, annesi ev hanımı olan Yugoslavya göçmeni bir ailenin 2. çocuğu olarak 30 Kasım 1980 tarihinde Edirne’de dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Cem Filiz’dir.

Ediz yaşı kaç?​

31 yaşında (28 Kasım 1990)Edis Görgülü / Yaş

Tolga Akış Kimdir Kaç Yaşında?​

Tolga Akış Kimdir Kaç Yaşında?
1984 doğumlu olan Tolga Akış, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. 7 Temmuz 2021 tarihinde şarkıcı Zeynep Bastık ile evlendi. Tolga Akış 1.76 metre boyunda, 81 kilo ve aslan burcudur.

Emir Can İğrek nerede oturuyor?​

Ailesi Çerkezköy’de yaşayan Emir Can İğrek, üniversite 2.ci sınıftan bu yana yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

Nalan şarkıcı kimdir?​

Nalan şarkıcı kimdir?
Nalan Tokyürek, 15 Kasım 1973 tarihinde Eskişehir’de polis bir baba ve ev hanımı bir annenin üçüncü kızları olarak dünyaya geldi. Babasını tayini sebebiyle 3 yaşındayken İstanbul’a taşındılar. İlkokula İstanbul’da başladı. 5.sınıfa kadar İstanbul’da okudu.

Nalan kelimesi ne anlama gelir?​

Nalan Farsçada inleyen anlamına gelir. Nalan kelimesi feryat eden anlamına gelir. Kibar ve ağırbaşlı kimseler için kullanılır. Nalan ismi aynı zamanda hüzünlü demektir.

"Beyaz Skandalım" şarkısı, Emir Can İğrek tarafından seslendirilen bir şarkıdır ve çıkış tarihi 2018'dir. Şarkının hikayesi, toplum tarafından onaylanmayan ancak kalbine de söz geçiremeyen bir adamın aşkını ve aşkına karşılık bulamamasını anlatmaktadır. Aşık olduğu kişi bir seks işçisi ve bu durum toplum tarafından onaylanmamaktadır.

"Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım" şarkısını ise Cem Adrian seslendirmiştir ve bu şarkı, 2005 yılında çıkardığı ilk albümünde yer almaktadır.

Emir Can İğrek, 2 Nisan 1993 doğumludur ve şu anda 29 yaşındadır.

"Beyaz Skandalım" şarkısı, Emir Can İğrek'e aittir ve söz yazarı da kendisidir.

Adrian, gerçek adı Cem Filiz olan Boşnak kökenli bir Türk müzisyendir. Babası tüccar, annesi ev hanımı olan Yugoslavya göçmeni bir ailenin 2. çocuğu olarak Edirne'de dünyaya gelmiştir.

Emircan'ın ailesi Çerkezköy'de yaşarken, kendi yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir.

Nalan ise Eskişehir'de polis bir babanın kızı olarak dünyaya gelen ve müzik hayatına atılan bir şarkıcıdır. İsminin anlamı ise Farsça'da "inleyen" veya "feryat eden" şeklinde ifade edilir.

Tolga Akış, 1984 doğumlu olup 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. Zeynep Bastık ile evlenmiş ve 1.76 metre boyunda olan Tolga Akış, aslan burcudur.

"Emir Can İğrek nerede oturuyor?" sorusunun cevabı ise Emir Can İğrek'in ailesinin Çerkezköy'de yaşadığı, ancak üniversite ikinci sınıftan beri yaşamını İstanbul'da sürdürdüğü şeklindedir.

Geri