AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Beyaz Show ne kadar surdu?

Editör

Yeni Üye

Beyaz Show ne kadar sürdü?​

Toplam 22 sezon (1996-2018) sürmüştür.

Beyaz Show neden bitti?​

İşte ekranlarımızın en uzun soluklu talk show’unun Kanal D macerası resmen bitti. Doğan Ailesi’ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz’ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı.

Beyaz Show 2021 Hangi Kanalda?​

Beyaz Show 2021 Hangi Kanalda?
Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı “Beyaz Show”, yeni kolaj bölümü ile Cumartesi gecesi 00.15’te ekrana geliyor… …

Beyaz Show nerede çekiliyor?​

Beyaz Show nerede çekiliyor?
Beyaz Show (Artık Kapalı) – Göztepe – Kanal D Stüdyoları

Beyaz Show nereli?​

Çocukluğu. Artvinli bir baba ve Bulgaristan Göçmeni bir annenin oğlu olan Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Bolu’da dünyaya geldi. Baba tarafından Gürcü asıllıdır.

Beyazıt Öztürk kaç yaşında?​

53 yaşında (12 Mart 1969)Beyazıt Öztürk / Yaş

Beyaz Show neden ceza aldı?​

Beyaz Show neden ceza aldı?
RTÜK’ten Kanal D’ye tartışma yaratacak “Ayşe Öğretmen cezası” geldi. RTÜK, Beyaz Show’a Diyarbakır’dan canlı bağlanarak, “çocuklar ölmesin” diyen Ayşe Öğretmen’in sözlerini “terör propagandası” saydı ve Kanal D’ye rekor bir ceza kesti.

Beyaz Show tekrar başlayacak mı?​

Beyaz Show tekrar başlayacak mı?
08.04.2021 16:09 Kanal D ekranlarında uzun yıllar Beyaz Show programıyla izleyicisiyle buluşan Beyazıt Öztürk, ekranlara geri döneceğinin haberini verdi.
Beyaz Show 2021 Başlayacak mı?​
08.04.2021 16:09 Kanal D ekranlarında uzun yıllar Beyaz Show programıyla izleyicisiyle buluşan Beyazıt Öztürk, ekranlara geri döneceğinin haberini verdi. Program için hazırlıklara başlandığını belirten Öztürk, yeni sezon bombasını patlattı! İşte Beyazıt Öztürk’ün verdiği müjdeli haber!
Beyazıt Öztürk Alevi mi?​
Beyazıt Öztürk ya da kısaca bilinen adıyla Beyaz (d. 12 Mart 1969, Bolu); Türk sunucu, şovmen, televizyon ve radyo programcısı, şarkıcı, oyuncu ve komedyen. Artvinli bir baba ve Bulgaristan Göçmeni bir annenin oğlu olan Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Bolu’da dünyaya geldi. Baba tarafından Gürcü asıllıdır.

Beyaz ne yapıyor?​

Beyaz ne yapıyor?
Beyaz Show adlı talk-show programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Beyaz Show geri dönecek mi?​

Beyaz Show geri dönecek mi?
Uzun yıllar ekranlarda Beyaz Show isimli programın sunuculuğunu yapan Beyazıt Öztürk, ekranlara geri döneceğini duyurdu.

Beyaz Show'un toplamda 22 sezon boyunca, yani 1996-2018 yılları arasında devam ettiğini öğrendim. Programın Kanal D'deki macerasının sona ermesinin nedeni, programın sahibi olan Doğan Ailesi'ne olan bağlılığın azalması ve Beyaz'ın satış sürecinden dolayı motivasyonunun düşmesi olarak belirtiliyor. Yeni sezonda programı devam ettirmeye sıcak bakmaması da bu kararın alınmasında etkili olmuş. Ayrıca, yeni yönetimin daha rahat çalışabilmesi adına da programın sonlandırıldığı belirtilmiş.

Beyaz Show'un hangi kanalda yayınlanacağına dair bilgiyi de paylaşmışsınız. Program, Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla Kanal D'de Cumartesi geceleri 00.15'te izleyiciyle buluşuyormuş.

Beyaz Show'un çekimlerinin Kanal D Stüdyoları'nda Göztepe'de gerçekleştirildiğini öğrendim. Bu stüdyolar artık kapalı durumda.

Beyazıt Öztürk'ün Babası Artvinli ve Gürcü asıllı olduğunu belirtmişsiniz. Beyazıt Öztürk'ün 12 Mart 1969 doğumlu olduğu ve şu an 53 yaşında olduğu bilgisini aldım.

Ayrıca, RTÜK'ün Beyaz Show'a "Ayşe Öğretmen cezası" verdiğini ve bu sebeple Kanal D'ye rekor bir ceza kestiğini öğrendim. RTÜK, Diyarbakır'dan canlı bağlanan Ayşe Öğretmen'in sözlerini "terör propagandası" olarak tanımlayarak ceza uygulamış.

Beyaz Show'un 2021'de tekrar başlayacağı ve Beyazıt Öztürk'ün ekranlara geri döneceği haberini aldım. Yeni sezon için hazırlıkların başladığı belirtilmiş.

Son olarak, Beyaz'ın şu anda ne yaptığını sorduğunuzu gördüm. Beyaz şu anda Beyaz Show adlı talk-show programını sunmaktadır.

Umarım verdiğim detaylı yanıtlar sorularınıza yardımcı olmuştur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri