Beyaz Ay Dernegi ne is yapar?

Editör

Yeni Üye

Beyaz Ay Derneği ne iş yapar?​

Türkiye Beyazay Derneği; görme, işitme ve konuşma, bedensel, zihinsel ve kronik hastalıklarından dolayı engelli olan tüm engelli kitlesini hedef almaktadır.

Beyazay nedir?​

Beyazay nedir?
Engellilerin eğitim alanındaki eksikliklerinin farkında olan Beyazay, 1 Eylül 1992’de Türkiye’de ilk defa görme engellilere yönelik bilgisayar laboratuarını açtı. Kurs, görme engellilerden yoğun ilgi gördü. Kurs sonucunda yüzlerce engelli bilişim dünyası ile tanıştı.

Beyaz Ay Derneği kimin?​

Beyaz Ay Derneği kimin?
genel başkanı akp istanbul milletvekili lokman ayva olan dernek. izmirdede bir adet şubesi bulunan dernek. şubesi basmanede bulunmaktadır.

Türkiye Beyazay Derneği Başkanı kimdir?​

HAKKIMIZDA » Organizasyon Şeması
BÖLGE | BAŞKAN
1- TRAKYA İstanbul/Avcılar,İstanbul/Başakşehir,İstanbul/Esenyurt,İstanbul/Eyüp, İstanbul/Kartal,İstanbul/Zeytinburnu,Tekirdağ/Çerkezköy | NEDRET ERSİN
2- BATI Bolu/Dörtdivan,Bursa,Düzce, Kocaeli,Sakarya,Yalova | FERRUH KALEDİBİ

Yeni lisan iki insan projesi nedir?​

Yeni lisan iki insan projesi nedir?
Türkiye Beyazay Derneği’nin Ankara Üniversitesi TÖMER ve Oxford as Academy ile birlikte yürüttüğü “Yeni Lisan, İki İnsan” adlı sosyal projesi kapsamında ücretsiz dil kursu düzenlenecektir. Ayrıntılı bilgi Türkiye Beyazay Derneği’nin iletişim kanalları ile internet sayfasından edinilebilir.

Oxford As Academy sertifikası ne ise yarar?​

Oxford As Academy sertifikası ne ise yarar?
Oxford English Academy Dil Okulu. Premier College tarafından akredite edilen Oxford English Academy (OEA), ASIC, SETA, QISAN akreditasyonlarına da sahiptir. Yüksek kalitede kurumlara sağlanan bu akreditasyonlardan da anlaşılacağı üzere OEA, en iyi dil eğitimi veren dil okulları arasındadır.
Oxford As Academy Sertifikası hangi ülkelerde geçerli?​
Amerika.

Oxford As Academy Sertifikası ne işe yarar?​

Oxford As Academy Sertifikası ne işe yarar?

TEOL fiyatları ne kadar?​

TEOL fiyatları ne kadar?
Seviye 6 Ay 2.700 TL.

TEOL haftada kaç gün?​

Eğitimimiz toplamda 12 ay ve 512 saat sürmektedir. Hem örgün hem online eğitimlerinizde haftada 2 gün ana dersleriniz haftanın 6 günü katılabileceğiniz akademik yetenek dersleriniz bulunmaktadır.

TEOL sertifika veriyor mu?​

TEOL sertifika veriyor mu?
Teol Dil Okulları’nın sunduğu diğer hizmetler arasında uluslararası sertifika ve sınavlar, akıllı tahta ile teknolojik ve modern eğitim, interaktif animasyonel sistem, online eğitim, ek dersler ve yüksek başarı garantisi yer alır.

TEOL sertifikası ne işe yarar?​

TEOL sertifikası ne işe yarar?
TESOL uluslararası geçerliliği olan ve dünyanın her yerinde İngilizce öğretmenliği yapabilmenizi sağlayan bir eğitimdir. Kısaca TESOL, İngilizce öğretmeni olmanızı sağlar. TESOL eğitimini tamamlayanlar TESOL Sertifikası almaya hak kazanırlar.

TEOL sahibi kim?​

Murat USTAALIOGLU – TEOL Dil Okulları

Beyaz Ay Derneği, Türkiye'deki görme, işitme ve konuşma, bedensel, zihinsel ve kronik hastalıklardan dolayı engelli olan kişileri desteklemek amacıyla faaliyet gösteren bir dernektir. 1992 yılında görme engellilere yönelik bilgisayar laboratuvarını açarak eğitim alanındaki eksiklikleri fark eden Beyaz Ay Derneği, yüzlerce engelliye bilişim dünyası ile tanışma fırsatı sunmuştur.

Beyaz Ay Derneği'nin genel başkanı AKP İstanbul milletvekili Lokman Ayva'dır. İzmir'de bir adet şubesi bulunan derneğin şubesi Başmane'de yer almaktadır. Dernek, engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, eğitimlerini desteklemek ve sosyal hayata kazandırmak için çalışmalar yürütmektedir.

"Türkiye Beyazay Derneği"nin "Yeni Lisan, İki İnsan" adlı sosyal projesi kapsamında, Ankara Üniversitesi TÖMER ve Oxford English Academy işbirliği ile ücretsiz dil kursları düzenlenmektedir. Bu proje sayesinde katılımcılar dil öğrenme fırsatı yakalarken, Oxford As Academy sertifikası ile dil eğitimlerini belgeleyebilmektedirler. Bu sertifika Oxford English Academy tarafından akredite edilmiş olup, uluslararası geçerliliği olan önemli bir belgedir.

TEOL Dil Okulları'nın sunduğu hizmetler arasında uluslararası sertifika ve sınavlar, teknolojik eğitim materyalleri, online eğitim olanakları ve yüksek başarı garantisi bulunmaktadır. TEOL sertifikası, TESOL eğitimini tamamlayan kişilere İngilizce öğretmenliği yapabilme yetkisi veren uluslararası bir belgedir. TEOL Dil Okulları'nın sahibi Murat USTAALIOĞLU'dur.

Geri