AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Betül Demir Biyografi

haberci

Yeni Üye
25 Eylül 1980'de İstanbul'da doğan Betül Demir, Sütçü İmam Üniversitesi Opera Şan bölümünde okudu Keza İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur
Betül Demir, 5 kardeştir bununla beraber albümlerinin prodüktörlüğünün yapan söz yazarı ve besteci Sude Bilge Demir ’in ablasıdır Betül Demir, lise yıllarından itibaren müzik öğretmeninin tavsiyesi ile şöhret ve solfej dersleri almaya başladı Yine aynı sene şan ve solfej derslerini vokal ve jingle'lar izledi bununla birlikte Müjdat Gezen Sanat Merkezi ’nde eğitim fark etti ve halen şöhret derslerini sürdürmektedir
Betül Demir Resimleri
*

Betül Demir, 25 Eylül 1980 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Sütçü İmam Üniversitesi Opera Şan bölümünde eğitim almış ve aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Betül Demir, toplamda 5 kardeşin en büyüğüdür ve albümlerinin prodüktörlüğünü yapan söz yazarı ve besteci olan Sude Bilge Demir'in ablasıdır. Betül Demir, lise yıllarından itibaren müzik öğretmeninin tavsiyesi üzerine şöhret ve solfej dersleri almaya başlamıştır. Aynı dönemde şan ve solfej derslerini vokal ve jingle çalışmalarıyla sürdürmüş, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almış ve hala şöhret derslerine devam etmektedir.

Betül Demir'in resimlerine ve diğer detaylara forumdaki konuyla ilgili kaynaklardan ulaşabilirsiniz.

Geri