AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bestlak sut arttirici nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Bestlak süt arttırıcı nasıl kullanılır?​

Bestlak damla 50 ml Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı, günde 3 defa 20 şer damladır. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. Ambalajında ve 25 c altında oda sıcaklığında saklayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez.

Bestlak damla ne zaman kullanılır?​

Bestlak anne sütü artırıcı damla Içeriği: Rooibosekstresi, rezene ekstresi, mine çiçeği ekstresi, hayıt meyvesi ekstresi, keçi sedef otu ekstresi, arpa meyvesi ekstresi, çemen tohumu ekstresi, melisa ekstresi Kullanımı: Günde 3 defa 20’şer damla kullanılması tavsiye edilir.
ilk aylarda 3 öğün kullanıyordum ama şimdi sütümün azaldığını ne zaman hissetsem bunu aldıktan 2 saat sonra sütün arttığı bebeğin memnuniyetinden baya belli oluyor. şahsen bizzat ben kendim böyle birsey ariyorsaniz bu urunu denemenizi tavsiye ederim. Kullanıcı bu ürünü ESKİ Minimoda satıcısından aldı.
Bestlak damla nasıl kullanılır aç mi tok mu?
Mide hassasiyeti olanlar tok karnına tüketebilir. Aç karnına ya da tok karnına tüketilmesi sonuçları değiştirmemektedir. 20 damla bir su bardağı suyun içine ya da meyve suyu içine katılarak içilir.
Bestlak damla bitkisel mi?
Bitkisel Ekstreler ve C vitamini içeren takviye edici gıda. Kullanım Bilgisi: Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı, günde 3 defa 20 şer damladır.

Bestlak damla işe yarıyor mu?​

Günde 2 litre + sıvı ile birlikte üç defa 20’şer damla tüketince gerçekten işe yarıyor. Çok yorulmak ve yeterli uyuyamamaktan dolayı sütüm azalmıştı , şimdi çok şükür normale döndü damla sayesinde . Herkese tavsiye ederim.

Hangi gıdalar anne sütünü artırır?​

Anne Sütü Artıran Besinler
Anne sütünü arttırmak için ne yapmak lazım?
Anne Sütü Artıran Besinler
- Su.
- Ev yapımı içecekler.
- Sütlaç gibi az şekerli ve şerbetsiz tatlılar.
- Yulaf.
- Havuç
- Balık.
- Hurma, incir.
- Yeşil yapraklı sebzeler.
Anne sütü nasıl artar Ekşi?
gıda dışında, bebeği bol bol emzirmek, bebekle ten teması kurarak emzirmek, bebekle birlikte duş almak ve hatta duşta emzirmek de süt arttırmada etkili yöntemler.

Geri