AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Besler marka kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Besler marka kime ait?​

Yıldız Holding bünyesindeki Ülker grubuna aittir. 2003 yılında yağ üreticisi olarak Türkiye’deki ilk Fraksiyon tesisini kurdu. Besler Gıda, uluslararası kalite standartları ışığında yapılandırdığı üç tesisinde Tüketici kategorisi altında toplam 33 marka ve 447 SKU üretimi gerçekleştirmektedir.
Yudum markası kime ait?
Savola Group, Suudi Arabistan ve Ortadoğu’nun en zengin isimlerinden biri olarak bilinen Prens El Velid Bin Talal’in şirketi olan Kingdom Holding bünyesinde yer alıyor. Yudum ve Sırma markalı yağların yanı sıra Egemden, Brillo, Cielo ve Afia markalı natürel sızma, natürel birinci ve organik zeytinyağları üretiyor.
Beşler Un nereye bağlı?
Beşler Un 1993 yılında Güneydoğu Bölgesinin ticaret merkezi olan Gaziantep ili 2. Organize Sanayi Bölgesinde 24.000 m2’lik alanda buğday unu üretimine başlamıştır.

Bizim yağ kime ait?​

Besler Gıda, uluslararası kalite standartları ışığında yapılandırdığı üç tesisinde Tüketici kategorisi altında Bizim Yağ, Teremyağ, Luna başta olmak üzere toplam 33 marka ve 447 SKU üretimi gerçekleştirmektedir.
Beşler Sucuk fabrikası sahibi kimdir?
BEŞLER, 72 YILLIK MARKA 2001 krizinde işadamı Kenan Altun ortak oldu. Altun, sonradan hisse alımlarıyla markanın ana sahibi durumuna geldi. İlk ‘pişme sucuk’ ve ilk ‘fermente sucuk’, ilk vakum ambalajlı sucuk gibi inovatif ürünleri geliştirdi.
Besler yerli mi?
1992 yılında İstanbul’da 90.000 m2 ‘lik bir alan üzerinde kuruluş çalışmalarına başlanan Besler Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Türkiye’nin sıvıyağ sektörünün lider markası Yudum, sektöründe en çok tercih edilen ve en yaygın dağıtılan ve tüketilen markasıdır. Zeytinyağı üretimi ilk olarak 1975 yılında İstanbul Haliç fabrikasında başlamıştır.
Olinin sahibi kim?
Olin, 1950’li yıllarda bir aile şirketi tarafından kurulan Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesindeki hamyağ markasıdır. Firma başta ayçiçeği olmakla birlikte, mısır, kanola ve zeytin yağı işliyor.
Besler fabrikası nerede?
Pendik bölgesinde bulunan Besler Gıda ve Kimya San. ve Tic. A.Ş.

Besler Ülker’in mi?​

Ülker’in ardından ikinci büyük olacak Superfresh markasıyla dondurulmuş gıda pazarının en büyük şirketlerinden olan Kerevitaş’ın aldığı Besler Gıda da Yıldız Holding bünyesinde.
Migros ayçiçek yağı üreticisi kim?
BUNGE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.
Beşler sucuk hangi firmanın?
Beşler, 1945 yılında Bahri Beşler tarafından kurulan Karizma Beşler Et Gıda San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki et ürünleri markasıdır. Silivri’de bulunan 40 bin metrekarelik arazinin 30 bin metrekarelik kapalı alana sahip fabrikasında üretim yapmaktadır.

Coşkun sucuk nerenin?​

Coşkun Et, 1975 yılında Kemal Coşkun ve Selahattin Coşkun tarafından kurulan Coşkun Et ve Mamulleri Koll. Şti. bünyesindeki et mamulleri markasıdır. Coşkun, İstanbul ve Afyonkarahisar’da 5 bin büyükbaş hayvan kapasiteli doğal besi çiftliklerine sahiptir.
Beşler Sucuk sahibi nereli?
Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Şanlıurfalı iş adamı Kenan Altun, İstanbul Silivri’deki fabrikasında 1700 kişiyi iftar sofrasında buluşturdu.

Geri