AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Beşamel Soslu Tavuk

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Beşamel Soslu Tavuk Tanımı İçin Gereçler
Tavuk göğsü
3 patates
1 soğan
İstenen baharatlar
Sıvıyağ
Beşamel Sosu İçin
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı un
4 su bardağı süt
Üzeri İçin
Kaşar peyniri

Beşamel Soslu Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Soğan doğranır. Küçük doğranmış tavuklarla birlikte sıvıyağ da kavrulur.
Patatesler yuvarlak dilimlenir borcama dizilir. Üstüne kavurduğumuz tavuklar ek edilir.
Beşamel sos için tencereye tereyağı konur üstüne un ek edilir güzelce kavrulur sütü eklenir kaynaması beklenir.
Beşamel sosu tavukların üstüne ekleyelim ve fırına atalım. 180 derecede üstü kızarana kadar pişirelim.
Rendelenmiş kaşar peynirimizi de ekleyip fırını kapatalım.
 
Geri
Üst