AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Beşamel Soslu Karnabahar

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
1 adet karnabahar
Beşamel sos:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı süt
1 çimdik tuz
Üzeri için:
Kaşar peynir

Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı Yapılışı

Birinci evvel karnabaharları doğrayın. Sonra haşlayın.
Beşamel sosunu hazırlayın, kaşar peyniri rendeleyin.
Karnabaharları borcama alın, üzerine beşamel sosu dökün.
Üzerine kaşar peynirini gezdirin 250 derecede üzeri kızarana kadar bekletin.
Afiyet olsun.
 
Geri
Üst