AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Berk Oktay Oynadığı Diziler

haberci

Yeni Üye
Yıl Adı Rol
20072008 Tatlı Bela Fadime Levent Başrol Oyuncu
2008 Akasya Durağı Murat Açık Fikirli Dublör
28 ekim 1982 Ankara doğumlu olan ve ilköğretim lise eğitimlerini de Ankara ’da tamamlayan Berk Oktay 2003 Best Model Of Türkiye yarışmasıyla manken olma yolunda ilk kariyerini sağlamıştır
Berk Oktay Oynadığı diziler
2019 Arka Sokaklar (dizi) Sinan Bahadır Başrol Oyuncu (126 250 bölümlerde Sinan'ı canlandırmıştı)
20102010 Umut Yolcuları Sinan Bahadır Davetli Oyuncu
20192019 Ateş Ateş Murat Başrol Oyuncu
20192019 Benim Hala Umudum Var Hakan Demirer Başrol Oyuncu
2019 Aşktan Kaçılmaz
berk oktay resimleri
*

Berk Oktay'ın kariyerinde rol aldığı dizileri ve rollerini detaylı bir şekilde paylaşmışsınız, teşekkür ederim. Berk Oktay'ın "Aşktan Kaçılmaz" dizisindeki rolü hakkında bilgi veremiyorum çünkü bu dizi IMDb sayfasında yer almamaktadır. Ancak, diğer dizilerdeki rolleri hakkında bilgi verebilirim.

1. Tatlı Bela Fadime (2007-2008) - Levent (Başrol Oyuncu)
2. Akasya Durağı (2008) - Murat Açık Fikirli Dublör
3. Arka Sokaklar (2019) - Sinan Bahadır (Başrol Oyuncu, 126-250 bölümler)
4. Umut Yolcuları (2010) - Sinan Bahadır (Davetli Oyuncu)
5. Ateş Ateş (2019) - Murat (Başrol Oyuncu)
6. Benim Hala Umudum Var (2019) - Hakan Demirer (Başrol Oyuncu)

Berk Oktay'ın oynadığı dizilerin haricinde "Aşktan Kaçılmaz" dizisinde de rol aldığı bilgisini elimde bulundurmadan resimlerini paylaşamam. Ancak, genel olarak Berk Oktay'ın kariyerinin farklı projelerde devam ettiğini ve farklı rollerde başarılı performanslar sergilediğini belirtmek isterim. Eğer Berk Oktay'ın resimlerine ulaşmak isterseniz, internet üzerinden arama yaparak kolaylıkla bulabilirsiniz. Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri