AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Berk Oktay Kimdir Resimleri

haberci

Yeni Üye
2000 senesinde 18 yaşında Ankara ’da bir modellik ajansına kaydoldu Daha Sonra İstanbul ’a gelip Uğurkan Erez ’le çalıştı, 2001 yılında Best Model ’e katılıp ‘Gelecek Taahhüt Eden Model seçildi
2003 yılında Best model Of Türkiye yarışma'sını kazanarak en iyi markların yüzü oldu
2000 2006 yılları aralarında modellik yaptı 100'ün üzerinde defileye çıktı Mankenlik kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı
Yarım kalan Üniversite eğitimini tamamlamak için 2006 yılının sonlarında Türkiye'ye döndü 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan film teklifi aldı Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı
2008 yılında “Tatlı Bela Fadime adlı dizi ile dizi hayatına başladı Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı Gerisinde Akasya Durağı'nda yer aldı sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı Bu diziden ayrıldıktan sonradan dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Ateş Ateş dizisi ile devam etti 2019 yılında Star TV'de yayınlanan “Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı
Berk Oktay, 2019 eylül ayında evinde beslediği Cash adında Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak yüzünden yaralandı, hastanede yüzüne 35 dikiş atıldı
Filmleri ve dizileri :
2007 2008 Tatlı Bela Fadime
2008 Akasya Durağı
2019 Arkadaki Sokaklar
20102010 Umut Yolcuları (Davetli Oyuncu)
20192019 Alev Alev
2019 Benim Hala Umudum Var
*

Berk Oktay, 2000 senesinde Ankara'da modellik kariyerine başlamış ve 2001 yılında İstanbul'a gelerek Uğurkan Erez ile çalışmıştır. Aynı yıl Best Model yarışmasına katılarak 'Gelecek Taahhüt Eden Model' seçilmiştir. 2003 yılında ise Best Model Of Türkiye yarışmasını kazanarak birçok markanın yüzü olmuştur.

Mankenlik kariyerine 2000-2006 yılları arasında devam eden Berk Oktay, bu süre zarfında 100'ün üzerinde defilede yer almıştır. 2004 yılından itibaren yurtdışında da kariyerini sürdüren Oktay, Paris, Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci, Prada gibi markalarla çalışmıştır.

2006 yılının sonlarında Türkiye'ye dönerek yarım kalan üniversite eğitimini tamamlamış ve 2007 yılında Türker İnanoğlu'ndan film teklifi almıştır. Türvak'tan özel oyunculuk dersi aldıktan sonra Erler Film ile sözleşme imzalamıştır.

2008 yılında "Tatlı Bela Fadime" adlı dizide oyunculuk kariyerine başlayan Berk Oktay, daha sonra "Akasya Durağı" ve "Arka Sokaklar" gibi dizilerde de rol almıştır. "Alev Alev" ve "Benim Hala Umudum Var" gibi yapımlarda da izleyici karşısına çıkmıştır.

2019 Eylül ayında evinde beslediği Cash adındaki Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak yüzünden yaralanan Berk Oktay, hastanede yüzüne 35 dikiş atılmıştır.

Film ve dizileri arasında ise "Tatlı Bela Fadime" (2007-2008), "Akasya Durağı" (2008), "Arka Sokaklar" (2019), "Umut Yolcuları" (Davetli Oyuncu, 2010), "Alev Alev" (2019) ve "Benim Hala Umudum Var" (2019) gibi yapımlar bulunmaktadır.

Geri