AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bergen filminin sarkilarini kim seslendiriyor?

Editör

Yeni Üye

Bergen filminin şarkılarını kim seslendiriyor?​

Filmde Bergen’in şarkılarını başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah seslendirdi. Geçtiğimiz hafta vizyona giren filme ise Mahsun Kırmızıgül’den eleştiri geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kırmızıgül, “Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkılarını onun gibi asla söylemezsiniz.

Bergen’in şarkı sözleri kime ait?​

Bergen’in şarkı sözleri kime ait?
“Bergen” filmiyle tekrar popüler olan “Sen Affetsen Ben Affetmem” şarkısının söz yazarı Ali Tekintüre, bestecisi ise Burhan Bayar. Tekintüre’nin “Rabbim her şeyi affediyor ama kul hakkına karışmıyor” dediğini belirten Bayar, şarkının oluşma sürecini Milliyet’ten Ayşe Özdemir’e anlattı.

Aslan Hürkuş Kayıp Elmas şarkısını kim söylüyor?​

Aslan Hürkuş Kayıp Elmas şarkısını kim söylüyor?
Ben herkese keyifli seyirler diliyorum.” şeklinde konuştu. “Yılın en havalı macerası” sloganıyla duyurulan filmin yapımcılığını Murat Kaya, yönetmenliğini Hakan Bol ve H. Sinan Güngör üstleniyor. Filmin “Rüzgarı Seveceksin” şarkısı ise Manga grubunun solisti Ferman Akgül tarafından seslendirildi.

Farah Zeynep Abdullah Bergen kendi sesi mi?​

Biyografi filminde oyuncu kendi sesiyle şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum” dedi. ‘Müslüm’ ve ‘Dilberay’ın ardından ‘Acıların kadını’ olarak tanınan arabesk şarkıcısı Bergen’in de hayatını beyaz perdeye taşındı. Filmde Bergen’in şarkılarını başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah seslendirdi.

Bergen’in babası kim?​

Bergen’in babası kim?
M. S. SarılmışerBergen / Babası

Aslan Hürkuş Kayıp Elmas kaç saat sürüyor?​

Aslan Hürkuş Kayıp Elmas kaç saat sürüyor?
1 saat 33 dakikaAslan: Hürkuş Kayıp Elmas / Süre

Aslan Hürkuş kayıp elmas ne zamana kadar vizyonda?​

7 Ocak 2022 (Türkiye)Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas / Gösterime giriş tarihi

Bergen filminde kendi sesi var mı?​

Bergen filminde kendi sesi var mı?
* Müjde Işıl: “Bergen’in yaşam öyküsü etkileyici oyunculukla anlatılmış. Farah Zeynep Abdullah, şarkıları da kendisi seslendirerek karakterini hissederek canlandırmış.

Bergen filminde Bergen’in sesi var mı?​

Bergen filminde Bergen’in sesi var mı?
Sadece oyuncu değil ortak yapımcı olarak Farah Zeynep Abdullah, şarkıları da kendi söyleyerek adeta yaşayarak Bergen’i canlandırırken Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı ve Nergis Öztürk birbirleriyle yarışır bir oyunculuk sergiliyor. Müzik Mazlum Çimen, Saki Çimen.

Bergen filminin yönetmenleri kimler?​

Mehmet BinayM. Caner AlperBergen/Yönetmenleri

Bergen yapımcıları kimlerdir?​

Bergen yapımcıları kimlerdir?
Mine ŞengözBergen / Yapımcı

Bergen filminin şarkılarını Farah Zeynep Abdullah seslendirmiştir. Filmdeki şarkılardan biri olan "Sen Affetsen Ben Affetmem" şarkısının söz yazarı Ali Tekintüre, bestecisi ise Burhan Bayar'dır. Ayrıca filmde yer alan şarkıların oluşma süreci hakkında da detaylı bilgiler verilmiştir.

Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filmindeki şarkıyı ise Manga grubunun solisti Ferman Akgül seslendirmiştir.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen karakterini canlandırırken kendi sesiyle şarkı söylemiştir. Filmde müziklerin yönetmenleri ise Mazlum Çimen ve Saki Çimen'dir.

Bergen filminin yönetmenleri Mehmet Binay ve M. Caner Alper'dir. Yapımcıları ise Mine Şengöz'dür. Film hakkında detaylı bilgiler verilmiş ve oyuncuların performanslarına da vurgu yapılmıştır.

Geri