AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bereket Vakfi Bursu karsiliksiz mi?

Editör

Yeni Üye

Bereket Vakfı Bursu karşılıksız mı?​

Bereket Vakfı bursları karşılıksızdır. Herhangi bir üyelik, abonelik veya faaliyete katılımınız istenmez. Bursların devam koşulu alttan ders durumunuza göre değerlendirilir.

Izzet Baysal Vakfı ne kadar burs veriyor?​

BURSLARIN YILLARA GÖRE DAĞILIMI
YILI | ORTA ÖĞRETİM | ÖDENEN BURS MİKT.
2017-2018 | 7 | 454.950,00 TL
2018-2019 | 7 | 509.625,00 TL
2019-2020 | 3 | 469.125,00 TL
| | 5.636.095,49 TL

Rüştü Akın Vakfı bursu ne kadar?​

Rüştü Akın Vakfı bursu ne kadar?
EĞİTİM BURSLARI 2020– 2021 Eğitim-Öğretim döneminde ilköğretim öğrencisine her ay 150 TL, orta öğretim öğrencisine 200 TL, üniversite öğrencisine ise 280 TL burs verilmektedir. 2020- 2021 döneminde Rüştü Akın Vakfı burslarından yararlanmakta olan toplam 59 öğrenci bulunmaktadır.

Alarko bursu ne kadar?​

Alarko bursu ne kadar?
Aylık burs miktarı 2021-2022 öğretim dönemi için 830 TL/ay’dır. Ödemeler, her ayın ilk haftası içinde yalnız öğretim aylarına (sömestre dahil) mahsus olmak üzere öğrencilerin banka hesap numaralarına yapılır.

Bereket Vakfı kaç ay burs veriyor?​

Madde 9 – Burslar, Temmuz, Ağustos, Eylül ayları dışında 9 ay süreyle ve her ayın 10’undan itibaren ödenir. Burs, lisans öğrenim süresine bağlı ve onunla sınırlı olmak üzere, hazırlık sınıfı dahil azami 7 yıl süreyle bağlanır. Sınıf geçmede en fazla 1 alttan dersle burs devam ettirilir.

Bereket Vakfı geri ödemeli mi?​

Bu Burs Geri Ödemeli Bir Burs Değildir. Önlisans öğrencileri, açık ve uzaktan eğitim öğrencileri, Vakıf veya Özel üniversite öğrencilerinden, burs oranı %100’ün altında olan öğrenciler, yurt dışında okuyan öğrenciler, Yüksek Lisans öğrencileri, alttan dersi olan öğrenciler, yabancı uyruklu öğrenciler.

Yeküv ne kadar burs veriyor?​

Yeküv ne kadar burs veriyor?
Burs miktarı eylülde belli olacak. 9 ay ödeniyor. Başvurular, 23-27 Eylül arasında vakfın web sitesi (yekuv.org) üzerinden yapılacak. Sadece İstanbul’daki devlet üniversitelerinin öğrencilerine burs veriliyor. Bu yıl lisans öğrencilerine 8 ay boyunca 300 TL burs sağlanacak.

Başbakanlık bursu ne kadar oldu?​

Başbakanlık bursu ne kadar oldu?
Burs Miktarı Ne Kadardır? 2021-2022 eğitim yılından itibaren; ortaöğrenim eğitim yardımı miktarı aylık 200,00 TL, yükseköğrenim burs miktarı aylık 650,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim burs miktarı ise aylık 650,00 TL olarak belirlenmiştir.
Rüştü Akın Vakfı burs kimler başvurabilir?​
Rüştü Akın Vakfı Lisans Bursu 4 üzerinden en az 3 veya 100 üzerinden en az 75 genel not ortalamasına sahip olan lisans öğrencilerine burs verir.
Mehmet Zorlu Vakfı burs Başvurusu Nasıl Yapılır?​
Seçme Süreci. Başvuru belgeleri eksiksiz olan öğrenciler arasından, üniversitelerin öğrenci işleri ve/veya burs ofisleri başarı ve ihtiyaç kriterlerini dikkate alarak öğrencilerin seçimini yapar. Onaylı bursiyer listelerini ve başvuru belgelerini Mehmet Zorlu Vakfı’na gönderirler.

Albayrak Vakfı kimin?​

Albayrak Vakfı kimin?
Albayrak Grubu, Ahmet Albayrak ve kardeşleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak ve Muzaffer Albayrak’ın ortak girişimleridir.

Kadem Vakfı ne kadar burs veriyor?​

Kadem Vakfı ne kadar burs veriyor?
KADEM’e manevi katkı yapmayı, gönüllü elçisi olmayı kabul etme şartı bulan burslardan erkek öğrenciler de yararlanabiliyor. 9 ay süreyle aylık 1000 TL verilen burslar için son başvuru tarihi 30 Eylül. KADEM, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs vermektedir.

Bereket Vakfı burs başvurusu ne zaman 2021?​

Burs Başvuruları 23 Eylül – 30 Eylül 2021 Tarihlerinde Alınacak. Bereket Vakfı’nın amacı, başarılı ve maddi durumu yeterli olmayan doktora öğrencilerine, öğrenimlerini yapmaları için burs vermektir.

Bereket Vakfı burs geri ödemeli mi?​

Herhangi Bir Kurumdan Burs veya Kredi Alınabilir. Bu Burs Geri Ödemeli Bir Burs Değildir.

Bereket Vakfı bursları karşılıksızdır ve herhangi bir üyelik, abonelik veya faaliyete katılım istenmez. Bursların devam koşulu alttan ders durumunuza göre değerlendirilir. Aynı zamanda Bereket Vakfı bursları geri ödemeli değildir. Önlisans öğrencileri, açık ve uzaktan eğitim öğrencileri, burs oranı %100'ün altında olan öğrenciler, yurt dışında okuyan öğrenciler, yüksek lisans öğrencileri, alttan dersi olan öğrenciler, yabancı uyruklu öğrenciler burs başvurusunda bulunabilirler.

Eğitim kurumlarından biri olan "Yeküv", lisans öğrencilerine bu yıl 8 ay boyunca 300 TL burs sağlayacak. Sadece İstanbul'daki devlet üniversitelerinde öğrenim gören öğrencilere burs verilmektedir.

Ayrıca, Kadem Vakfı da başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs vermeyi amaçlamaktadır. Kadem Vakfı tarafından aylık 1000 TL olarak belirlenen burslar, 9 ay süreyle ödenmektedir.

Son olarak, Bereket Vakfı'nın burs başvuruları ise bu yıl 23 Eylül - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında alınacak. Bereket Vakfı, başarılı ve maddi durumu yeterli olmayan doktora öğrencilerine öğrenimlerine devam edebilmeleri için burs sağlamayı amaçlamaktadır.

Geri