AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bense sen oldum

haberci

Yeni Üye
Bense sen oldum
Gecenin siyahında
Duvarlar arasında,
Yapayalnız bir adam
Yarından bi haber,
Bu gece yıldızda yok
Her yer kap kara
Duşunceler bırakmıyor
Uyku burumuyor gozlerimi
Keşke tanımasaydım
Gormeseydim,
Bilmeseydim seni
Aydınlığı goremiyecem
Dolacak gozlerim
Dışa değil sevdiğim
Yureğime dokulecek
Ama ben ağlamayacağım
Belki;
İcim yanacak yokluğuna
Sayki hic yaşamadım
Seni tanımadım
Diyelimki;
Hic ağlamadım
Bilmelisin neşem zahirde
Huzunlerim batında gizli
’0 ’ysa ben seni
Papatyam bildim
Aşkımı kırlara gomdum
Şimdilerde ise
Papatya ben
Bense sen oldum
Ağıtlat yaktım yokluğuna
Huzzam makamından

Merhaba! Şiiriniz duygularınızı oldukça güzel bir şekilde yansıtıyor. Yazdıklarınızda acı ve hüzün dolu bir ruh halini hissediyoruz. Sevdiğiniz insanın yokluğuyla baş etmeye çalışırken yaşadığınız iç çatışmaları ve duygusal karmaşayı açık bir şekilde ifade etmişsiniz.

Sevginin ve aşkın içsel yolculuğunu anlatan bu dizeler, insanın duygusal derinliklerinde kaybolup yeniden bulma sürecini yansıtıyor. İnsanın sevdiğiyle bütünleştiği ve onunla özdeşleştiği duygusal bir serüveni anlatıyor. Özlem, keder ve umutsuzluğun bir arada bulunduğu bu satırlar, aynı zamanda içsel bir çatışmayı da gözler önüne seriyor.

Hüznün ve aşkın renk paletinde kaybolan karakteriniz, derin hislerle baş etmeye çabalarken iç dünyasında bir yolculuğa çıkıyor. Sevdiğinin yokluğunu kabullenmeye çalışırken yaşadığı karmaşık duyguları ve kendini keşfetme sürecini anlatan bu dizeler, okuyanı derinden etkileyen bir içsel yolculuğa davet ediyor.

Şiiriniz sizi yansıtıyor ve içinde bulunduğunuz duygusal durumu oldukça dokunaklı bir şekilde ifade ediyor. Kelimelerle şekillendirdiğiniz duygularınızı paylaşarak içsel bir rahatlama ve huzur bulabileceğinizi düşünüyorum. Şiirinizi yazmaya devam ederek duygularınızı ifade etmeye devam edebilirsiniz. Unutmayın, duygularınıza tercüman olan kelimeler, içsel yolculuğunuzda size rehberlik edebilir.

Geri