AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Benim yerimede sev ilk kim soyledi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Benim yerimede sev ilk kim söyledi?​

Sibel CanBenim Yerime de Sev / SanatçıSibel Can, Türk şarkıcı ve oyuncu. Kariyerine dansöz olarak başlayan Can, daha sonra şarkıcılık yapmaya başladı ve günümüzde televizyon ve sinema oyunculuğu ile sunuculuk da yapmaktadır. Vikipedi

Sezen Aksu şarkılarını kimler söyledi?​

Müslüm Gürses Sezen Aksu’nun hangi şarkısını söyledi?
Müslüm Gürses & Sezen Aksu – Sebahat Abla (Aşk Tesadüfleri Sever) – YouTube.
Sezen Aksu Kaç şarkı yazdı?
Sezen Aksu’nun bugüne kadar 400’den fazla şiir ve bestesi vardır.

Benim yerimede sev kimler söyledi?​

Sezen Tarak – Benim Yerime De Sev.

Benim yerime de sev şarkısını kim yazdı?​

Sibel Can’ın yeni albümündeki ‘Aykırı Çiçek’ (Söz-müzik) ve ‘Benim Yerime de Sev’de de söz yazarı olarak Sezen Aksu’nun imzası var. Bülent Özdemir’in bestesini dinledim, muhteşem.
Güvercin şarkı sözü kime ait?
»Nadir Göktürk – Güvercin Nadir Göktürk, Güvercin şarkısını Rakel ve Hrant için kaleme aldı. Sözü ve müziği Nadir Göktürk’e ait olan şarkı Hrant’a atfen yazılmış en naif sözleri de içerisinde barındırıyor: “Bir güvercin gibi tedirgin/ Ama bir güvercin kadar hür…”
Sebahat Abla şarkı sözleri kime ait?
Müslüm Gürses, iki yıldır üzerinde çalıştığı “Aşk Tesadüfleri Sever” adlı albümde yer alan “Sebahat Abla” adlı şarkıda Sezen Aksu’yla düet yaptı. Şarkının sözlerini ise ünlü şair Murathan Mungan yazdı.

Serdar Ortaç kaç tane bestesi var?​

SERDAR ORTAÇ 1.5 yıl içinde kendi albümünde ve diğer sanatçıların albümlerinde 36 tane Ortaç imzalı beste yer aldı. Ortaç’ın bu dönemde çıkardığı ‘Kara Kedi’ ve ‘Gold Remix’ isimli albümünde toplam 25 bestesi var.

Benim yerimede sev ne zaman çıktı?​

2007Benim Yerime de Sev / Çıkış tarihi
Begonvil şarkısını ilk kim söyledi?
Sezen AksuBegonvil / Sanatçı
Sezen Aksu Begonvil sözleri kime ait?
kraliçe sezen aksu ‘nun pek dokunaklı söylediği , bir kelebeğin boynumuzu öper gibi hissettiren şarkısı. müziği bülent özdemir ‘e , sözleri ise kendisine ait.

Geri