Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Benim Wifimi kim kullaniyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Benim Wifimi kim kullanıyor?​

Modem arayüzünde kablosuz ağ bölümünü bulduğunuzda Wireless Status / Kablosuz ağ durumu gibi bir bölümde kablosuz ağınıza kimler bağlı görebilirsiniz. Aşağıda örnek bir arayüz üzerinde kablosuz ağa kimler bağlı görebilirsiniz.

WPS kilidi nasıl açılır?​

Wi-Fi ayarlarına girin, ‘Gelişmiş Özellikler’i seçin ve ardından ‘WPS Butonu’na basın. Bağlantı süreci WPS üzerinden başlayacaktır. Şuna benzer bir ileti belirecektir: Router’ınız üzerinde bulunan Wi-Fi Korumalı Kurulum butonuna basın. Buton, ‘WPS’ şeklinde veya bir sembolle gösteriliyor olabilir.

WiFi kimler bağlanıyor nasıl öğrenirim?​

WiFi kimler bağlanıyor nasıl öğrenirim?
Modeme bağlı cihazları görme işlemleri:
- Adım #1: Modem arayüzüne girin.
- Adım #2: Kablosuz sekmesine tıklayın. (Modemden modeme değişiklik gösterebilir.)
- Adım #3: ‘Bağlı İstemciler’ başlığının altında modeme bağlı cihazları görebilirsiniz.

Agimda kimler var?​

Agimda kimler var?
Fing adlı uygulama işte burada devreye giriyor. Uygulama, ağınıza bağlanan cihazların MAC adreslerine kadar birçok bilgiyi karşınıza çıkarıyor. Eğer ağınızı bilmediğiniz bir cihazın kullandığını görürseniz mutlaka MAC adresini not edin, çünkü bu adresi kullanarak o kişinin ağınıza erişimini tamamen engelleyeceksiniz.

Iphone internetime kim bağlanıyor?​

Kişisel Erişim Noktası ayarlama
- Ayarlar > Hücresel > Kişisel Erişim Noktası veya Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası’na gidin.
- Diğerleri Katılabilsin’in yanındaki sürgüye dokunun.

Telefondan wifi geçmişi nasıl silinir?​

1- İnternet sayfasından sağ üstte bulunan dikey üç nokta logosuna klikleyin ve açılan pencerede Geçmiş yazan sekmeyi seçin. Devamında Tarama Verilerini Temizle diyoruz. 2- Tarama Verilerini Temizle kısmında Gelişmiş >>> Tüm Zamanlar >>> Tüm Kutuları İşaretleyip devamında Verileri Temizle diyoruz.

Yazıcı WPS PIN nerede yazar?​

Yazıcı WPS PIN nerede yazar?
WPS PIN’ini bulma Bilgisayarda WPS PIN’ini girme mesajı görüntülendiğinde PIN’i bulmak için yazıcı kontrol paneline veya kurulum sırasında yazdırılan bilgi sayfasına bakın. PIN’i girin ve ardından kurulumu tamamlamak için İleri seçeneğine tıklayın.

Modeminizdeki kablosuz ağ durumunu kontrol ederek hangi cihazların ağınıza bağlı olduğunu görebilirsiniz. Kablosuz aygıtların kimler tarafından kullanıldığını bilmek güvenlik açısından önemlidir. Eğer ağınızı paylaşıyorsanız ve bağlı olmayan cihazlar fark ederseniz güvenliğiniz açısından hızlıca müdahale etmeniz gerekir. Aşağıda adım adım uygulayabileceğiniz birkaç yöntem verilmiştir:

1. Modem Arayüzü Yoluyla Bağlı Cihazları Görme:
- Modemin arayüzüne bir tarayıcı üzerinden giriş yapın.
- Kablosuz ayarlar veya bağlı cihazlar gibi bir sekme üzerinden bağlı cihazları görebilirsiniz.

2. Mobil Uygulama ile Ağdaki Cihazları Görme:
- Fing gibi uygulamalar sayesinde ağınıza bağlı cihazları tespit edebilirsiniz. Bu tür uygulamalar genellikle cihazların MAC adreslerini de gösterir.

Eğer ağınıza izinsiz erişim olduğunu düşünüyorsanız, tanımadığınız cihazların MAC adreslerini not alarak gerekli güvenlik önlemlerini almanız önerilir. Wi-Fi ağınızın güvenliği için WPA2 şifreleme kullanmanız ve düzenli aralıklarla şifrenizi değiştirmeniz de önemlidir. Ayrıca, WPS kilidini kapatmanız da ek bir önlem olabilir. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.

Geri