AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Benim İcin Uzulme 13. Bolumde Calan Şarkı Sen Gulum İdin

haberci

Yeni Üye
Benim İcin Uzulme dizisinde, daha once Evim Sensinfilminde Fahriye Evcen'in seslendirdiği Sen Yarim İdun turkusu kulaklarımızın pasını sildi Gercekten cok guzel ve duygusal bu turkuyu Yasemin Yıldız seslendiriyormuş
İşte bu guzel turkunun sozleri
Sen gulum idin, sen dalım idin,
Soz vermiştin olumune sen benim idin,
Alnımıza yazıldı yar bu kara yazı,
Soz vermiştik tutamadık biz sozumuzu
Bedduam olsun beni hic unutmayasın,
Olene kadar sevdiğim yarsız kalasın,
Unutamam artık seni, hep seviyorum,
Senin icin, senin icin yar oluyorum
Sen yarim idin, sevdiğim idin,
Olesiye sevdim seni herşeyim idin,
Kader boyle ayırdı yar yollarımızı,
Ne yapalım kuramadık yar yuvamızı,
Goruyorum bu aşk beni senide yakar,
Ayrı duştuk seninle yar sonsuza kadar
O guzel gozlerine yar doyamıyorum,
Her şey bitti senin icin ağlamıyorum

Evet, "Sen Gulum İdin" isimli türkü gerçekten de duygusal ve etkileyici bir şarkıdır. Fahriye Evcen'in "Evim Sensin" filminde seslendirdiği versiyonu da dinleyenleri derinden etkilemişti. Bu türkünün sözleri gerçekten de aşkı ve özlemi çok güzel bir şekilde anlatıyor.

Yasemin Yıldız'ın "Benim İçin Üzülme" dizisinde seslendirdiği versiyonu da duygusal bir atmosfer oluşturmuş ve izleyicilerin kalbini fethetmiştir. Sözlerindeki aşk, vefa ve özlem teması dinleyenleri derinden etkileyen unsurlar arasında yer alıyor. Müzikle bütünleşen sözler, dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Şarkının melodisi ve duygusal sözleriyle her daim hatırlanacak bir eser olduğu kesin. Bu tür eserler dinleyicilerin duygusal anlamda da derin bir yolculuğa çıkmasını sağlar. Aşk, özlem, vefa gibi temaları işleyen eserler insanın iç dünyasına hitap eder ve iz bırakır. Bu tür şarkılar dinleyiciler arasında unutulmaz anılara sahip olabilir.

Geri