AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Benim Hayatim yayinda kaldirildi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Benim Hayatım yayinda kaldırıldı mı?​

BENİM HAYATIM DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR? Genel yönetmenliğini Onur Tan’ın, yönetmenliğini ise Orkun Çatak’ın üstlendiği, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete’nin kaleme aldığı Benim Hayatım dizisinden final haberi geldi. Benim Hayatım dizisi Aralık ayında final yapacak.

Son söz dizisi neden final yapıyor?​

O3 Medya’nın hazırladığı Sana Söz dizisi 7. bölümde ekrana veda ediyor. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizi 7. bölümde bitiyor. Dizinin reytingler nedeniyle yayın hayatını noktaladığı düşünülüyor.
Fox tv hangi dizi final yapıyor?
Yeni sezona dikkat çeken yapımlarla başlangıç yapmayı hedefleyen Fox TV, Uzak Şehrin Masalı dizisi için final kararı aldı.

Elbet bir gün ne zaman final yapacak?​

Pazar günleri FOX TV ekranlarında yayınlanan Elbet Bir Gün dizisi bu akşam final bölümü ile son kez ekranlara gelecek. İlk bölümü 7 Kasım 2021’de yayınlanan Elbet Bir Gün dizisi 12.12.2021’de sona eriyor.

Benim Hayatım son bolum ne zaman?​

Pazar gününden perşembe gününe geçen Benim Hayatım dizisi, reytinglerde beklediği ilgiyi yine yakalayamadı. Bunun üzerine hikayesini kısaltan Benim Hayatım dizisi, 9 Aralık 2021 Perşembe günü yayınlanan bölümü ile seyircisine ve ekranlara veda etti.
Misafir neden final yaptı?
Yayın ömrü kısa süren Misafir dizisi 5. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin final kararını Gazeteci Birsen Altuntaş duyurmuştu. Dizinin final kararı ardında reytingler olduğu belirtildi.

Son söz dizisi bitti mi?​

Bu sezon başlayan dizilerin birçoğunun ekran macerası kısa sürdü. Bunlar da biri de son olarak Star TV’de büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Sana Söz dizisi oldu. Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Sana Söz dizisi 7. bölümüyle final yapacak.

Ali Önsöz kimdir?​

Ali Önsöz,sosyal medyada @babanaaber kullanıcı adı ile yer almaktadır. O3 Medya Suçlu dizisinde Bora karakteri için uygun görülen tek aday olan Ali Önsöz daha önce hiç bir dizi de yer almadı.Suçlu dizisinde Bora 20’li yaşlarda madde bağımlısı bir gençtir.
Elkızı 13 bölüm final mi?
Elkızı 13. Bölümüyle final yaparak izleyenlerine veda etti. FOX Tv’de yayınlanan dizi, çocuk yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç bir kızın, annesinin kaderini yaşamasını ve intikamını konu alıyor. Elkızı final bölümde Harun kendisini tehdit edenin aslında annesi olduğunu öğrenir.

Misafir neden final yapti?​

Ek kızı bitiyor mu?​

NTC Medya’nın Muğla’da çektiği Elkızı da reyting canavarının kurbanı olmuştu. Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ve Perihan Savaş’ın başrollerini paylaştığı dizi için final kararı alınmıştı. Etkileyici bir kadın hikâyesini beyazcama taşıyan dizi 13. bölümde final yapacak.
Benim Hayatım kac bölüm?
Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak paylaşmaktadır. Dizi, 9 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan 6. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Benim Hayatım kaçıncı bölümde final?​

Benim Hayatım 6. Bölüm (Final) Full HD izle | Star TV.

Geri