AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Benim hayatim sozu kime ait?

Editör

Yeni Üye

Benim hayatım sözü kime ait?​

Benim Hayatım, İbrahim Tatlıses’in 1984 yılında Star Plakçılık tarafından yayınlanan albümünün adıdır. Albümde 13 şarkı bulunmaktadır.

Nimet kim yazdı?​

Didomido adıyla bilinen Didem 21 Temmuz 1999 doğumlu ve Sakarya’lı. Çocukluğundan beri müzikle ilgileniyor ve kendini şöyle anlatıyor: “Merhaba ben Didem. 21 Temmuz 1999 doğumluyum.

Bilmem mi kime yazdi?​

Bilmem mi kime yazdi?
Bilmem mi şarkı sözleri, Türk rapçi ve söz yazarı Sefo, yani Seyfullah Sağır’a aittir.

Benim Hayatım bitiyor mu?​

Genel yönetmenliğini Onur Tan’ın, yönetmenliğini ise Orkun Çatak’ın üstlendiği, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete’nin kaleme aldığı Benim Hayatım dizisinden final haberi geldi. Benim Hayatım dizisi Aralık ayında final yapacak.

Yorgun söz müzik kime ait?​

Şarkının söz ve müziği Hakan Altun’a aittir.

Didomido nerede yaşıyor?​

Didomido nerede yaşıyor?
Didomido adıyla bilinen Didem 21 yaşında, Sakarya’da yaşayan bir üniversite öğrencisi.

Ahmet Kılınçlı kimdir?​

Ahmet Kılınçlı, Denizli’nin Çivril ilçesinde 1 Şubat 1995’te 1.5 kilo olarak, zor şartlarda dünyaya geldi. Babası çoban annesi de ev hanımı. Kendinden küçük 2 kardeşi var. 8 yaşında başladığı ilk ve orta öğretimini Çivril Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda tamamladı.

Sefo ne mezunu?​

Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır. 21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı, şarkının beati Aerro tarafından hazırlanmışken, Yase şarkıya eşlik etmiştir. Sefo’nun Esenyurt Üniversitesi’nden mezun olduğu belirtiliyor.

Seyfullah sağır kaç yaşında?​

Seyfullah sağır kaç yaşında?
24 yaşında (16 Mart 1998)Sefo / Yaş

Benim Hayatım ne zaman final?​

Medyaradar’da yer alan habere göre; genel yönetmenliğini Onur Tan’ın, yönetmenliğini ise Orkun Çatak’ın üstlendiği, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete’nin kaleme aldığı Benim Hayatım dizisinden final haberi geldi. Benim Hayatım dizisi aralık ayında final yapacak.

Benim Hayatım kaçıncı bölüm final?​

Benim Hayatım 6. Bölüm(Final) – Aklını Başına Topla!

Hakan Altun Yorgun Yıllarım şarkısını kime yazdı?​

Hakan Altun Yorgun Yıllarım şarkısını kime yazdı?
Ercan Saatçi’nin yazdığı “Yastayım” ve Hakan Altun’un yazdığı “Yorgun Yıllarım” şarkılarının ortaya çıkış hikayesini programda anlatan ikili aynı zamanda askerlik yıllarına dayanan anılarını da izleyiciler ile paylaştı.

Benim hayatım sözü, 1984 yılında İbrahim Tatlıses'in yayınladığı aynı adlı albümdeki şarkının adıdır. İbrahim Tatlıses'in albümünde toplam 13 şarkı bulunmaktadır.
Nimet adında Didomido olarak da bilinen Didem, Sakarya doğumlu ve müzikle ilgilenen genç bir sanatçıdır. Doğum tarihi 21 Temmuz 1999 olan Didem, kendisini müzikle ifade etmekte ve yeteneklerini geliştirmektedir.
"Benim Hayatım" dizisinin final yapacağı haberi geldi. Dizinin genel yönetmeni Onur Tan, yönetmeni ise Orkun Çatak'dır. Senaryosunu ise Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete kaleme almıştır. Dizinin finali Aralık ayında gerçekleşecek.
"Bilmem mi" şarkısı, Türk rapçi ve söz yazarı Sefo'ya aittir. Sözler Sefo, yani Seyfullah Sağır tarafından yazılmıştır.
Didomido adıyla tanınan Didem, 21 yaşında bir üniversite öğrencisi olup, Sakarya'da yaşamaktadır.
Ahmet Kılınçlı, 1 Şubat 1995 tarihinde Denizli'nin Çivril ilçesinde dünyaya gelmiştir. Zor şartlar altında doğan Ahmet, bir aileden gelmektedir ve 2 kardeşi vardır. İlk ve orta öğrenimini Çivril Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda tamamlamıştır.
Sefo'nun Esenyurt Üniversitesi'nden mezun olduğu bilinmektedir. Şarkılarında genellikle pop ritimlerini kullanan Sefo, müzik kariyerine aktif olarak devam etmektedir.
Yorgun Yıllarım şarkısının söz ve müziği Hakan Altun'a aittir. Ercan Saatçi'nin yazdığı "Yastayım" ve Hakan Altun'un yazdığı "Yorgun Yıllarım" şarkılarının ortaya çıkış hikayesi ilginç anılarla doludur.

Geri