AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Benim hayatim dizideki sarkisini kim soyluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Benim hayatım dizideki şarkısını kim söylüyor?​

İntizar – Benim Hayatım I Single ©️ 2021 Kalan Müzik – YouTube.

Şeytan diyor ki kalk şimdi şarkısını kim söylüyor?​

Şeytan diyor ki kalk şimdi şarkısını kim söylüyor?
Cansever – Şeytan Diyor Ki şarkı sözleri!

Benim Hayatım hangi gun?​

Benim Hayatım hangi gun?
Star TV ekranlarının yeni dizisi Benim Hayatım’ın oyuncuları ve konusuyla gündemde. BVB Yapım imzasıyla ekrana gelen Benim Hayat dizisi her hafta Perşembe akşamı seyirciyle buluşuyor.

Benim Hayatım Ahu Kimdir?​

Pelin Uluksar, Benim Hayatım dizisinde Ahu rolünü oynuyor. Pelin Uluksar kaç yaşında? Pelin Uluksar, 25 Eylül 1994 tarihinde İstanbul ‘da doğdu, 27 yaşında… Pelin Uluksar İstanbul doğumlu.

Benim Hayatım ne zaman?​

Benim Hayatım ne zaman?
BENİM HAYATIM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Benim Hayatım dizisi her Perşembe günü saat 20:00 ‘da Star TV’de ekranlara geliyor.

Şeytan diyor ki ne demek?​

Şeytan diyor ki ne demek?
deyiminin anlamı:“İçimden şu kötü işi yap, doğru yoldan ayrıl eğilimi geçip duruyor” anlamında kullanılır. ➡Şeytan diyor ki!

Hakan Altun Yorgun Yıllarım şarkısını kime yazdı?​

Ercan Saatçi’nin yazdığı “Yastayım” ve Hakan Altun’un yazdığı “Yorgun Yıllarım” şarkılarının ortaya çıkış hikayesini programda anlatan ikili aynı zamanda askerlik yıllarına dayanan anılarını da izleyiciler ile paylaştı.

Duyanlara duymayanlara şarkı sözü kime ait?​

Duyanlara duymayanlara şarkı sözü kime ait?
Bir çok sanatçının seslendirdiği ‘Duyanlara Duymayanlara’ şarkısının Sezgin Büyük’e aittir.

Benim Hayatım ne zaman başlıyor?​

Benim Hayatım ne zaman başlıyor?
Senaryosunu Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete’nin yazdığı Benim Hayatım dizisinin ilk tanıtımı dikkat çekti. Peki ama Benim Hayatım hangi gün, saat kaçta başlıyor? Benim Hayatım ne zaman, hangi gün? “Benim Hayatım” dizisi 31 Ekim Pazar saat 20.00’de STAR TV izleyicisiyle buluştu.

Star Benim Hayatım neden yok?​

Star TV’de her pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelen ve bir süredir reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde dizinin yayın günü flaş bir kararla perşembe günü olarak değiştirilmişti.

Benim hayatım Ahu kaç yaşında?​

Benim hayatım Ahu kaç yaşında?
25 Eylül 1994 İstanbul doğumlu olan Pelin Uluksar, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Pelin Uluksar ne mezunu?​

Pelin Uluksar ne mezunu?
1994 doğumlu Pelin Uluksar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Eğitimini tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Uluslararası Micheal Chekhov Atölyesi’nden, oyunculuk eğitimi alan Uluksar, oyunculuk hayatına No 309 dizisi ile başladı.

Benim Hayatım hangi günler oynuyor?​

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni projesi olan Benim Hayatım dizisi Star TV’de pazar saat 20.00’da izleyici karşısına geçiyor.

Benim Hayatım dizisindeki "İntizar - Benim Hayatım" şarkısını, İntizar seslendirmektedir. Ayrıca, "Şeytan Diyor Ki Kalk Şimdi" şarkısını ise Cansever seslendirmektedir.

Dizide Ahu karakterini canlandıran Pelin Uluksar, 25 Eylül 1994 İstanbul doğumludur ve şu anda 27 yaşındadır. Ahu karakterini başarılı bir şekilde hayat vermektedir.

Benim Hayatım dizisi her Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de yayınlanmaktadır. Dizinin senaryosunu Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete yazmaktadır. İlk yayın tarihi ise 31 Ekim Pazar olarak belirlenmiştir. Başlangıç tarihi ve yayın günü konusunda net bilgiler verilmektedir.

"Duyanlara Duymayanlara" şarkısının sözleri Sezgin Büyük'e aittir. Bu şarkı birçok sanatçı tarafından seslendirilmiştir.

Pelin Uluksar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Eğitimi ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine No 309 dizisi ile başlamıştır.

Benim Hayatım dizisi, başlangıçta Pazar günleri yayınlanmaktaydı ancak reytingler nedeniyle Perşembe gününe alınmıştır. Star TV'de pazar günleri 20.00'de izleyici karşısına çıkmaktadır. Nilsu Berfin Aktaş'ın da rol aldığı dizi, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Geri