AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Benim hayatim Ahu kim?

Editör

Yeni Üye

Benim hayatim Ahu kim?​

Ahu Hatay: Harisoğlu Holding’in genç yöneticisi alımlı ve başarılı bir kadındır. Şirketin varisi Ufuk’a meftundur. Onun kadınlarla ilişkilerini bir hevesten ibaret görmektedir. Ufuk’un gözünde bir dost olsa da eninde sonunda kendisine varacağını düşünmektedir.

Azizde kimler oynuyor?​

Oyuncu kadrosu ve karakterler
- Aziz Payidar (Murat Yıldırım) – Payidar ailesinin ilk oğlu.
- Dilruba (Damla Sönmez) – Tek isteği aşık olduğu Aziz ile birlikte olmak olan Paşazade torunu.
- Efnan (Simay Barlas) – Hayatının aşkıyla tanıştığını zanneden kadın.
- Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan) – Payidarların reisi.

Üç kuruş başrol kim?​

Üç kuruş başrol kim?
Üç Kuruş
Tür | Aksiyon Dram Polisiye
Senarist | Murat Uyurkulak Damla Serim
Yönetmen | Sinan Öztürk
Başrol | Uraz Kaygılaroğlu Ekin Koç Diren Polatoğulları

Kadın artistler ne denir?​

Kadın artistler ne denir?
Aktris kelimesinin anlamı; aktör olan kadın veya kız oyuncu olarak tanımlanır. Aktris Nedir TDK: Kadın oyuncu olarak ifade edilir.

Benim hayatım Pınar kim?​

1995, Yalova doğumlu olan Hira Koyuncuoğlu, Kadir Has üniversitesi mezunudur. 2012 yılında Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizisiyle oyunculuğa adım attı. Hira Koyuncuoğlu 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve Oğlak burcudur.

Benim hayatım Handan kaç yaşında?​

19 Temmuz 1978 İzmir/Ödemiş doğumlu olan oyuncu Esra Ronabar, Ankara Üniversitesi Kimya Bölümünü kazandı ve üniversitede okurken kursiyerlik sınavlarına girdi.

Aziz dizi neyi anlatıyor?​

Aziz dizi neyi anlatıyor?
Aziz dizisi; 1930’lu yılları anlatıyor. Antakya’da zengin bir ailenin oğlu olan Aziz’in hikayesi ekrana gelecek. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır.

Aziz dizisindeki adem kim?​

Aziz dizisindeki adem kim?
ADEM PAYİDAR (GÜVEN MURAT AKPINAR)
Üç Kuruş filminde kimler oynayacak?​
Testi çöz. Hangi Üç Kuruş karakteri olduğunu öğren!
Üç Kuruş dizisindeki komiser kimdir?​
EKİN KOÇ (EFE) Organize Büro’nun asi, idealist ve gözü pek komiseri.

Merhaba! Forumdaki "Benim hayatım Ahu kim?" konusunda Ahu Hatay karakterinden bahsediliyor. Ahu, Harisoğlu Holding'in genç yöneticisi olarak tanıtılıyor. Şirketin varisi Ufuk'a hayrandır ve onunla birlikte olacağını düşünmektedir. Ancak Ufuk'un kadınlarla ilişkilerini sadece heves olarak gördüğünü fark etmiştir.

Ayrıca, "Aziz" dizisinde rol alan bazı karakterlerden bahsediliyor. Baş karakter Aziz'i Murat Yıldırım canlandırmaktadır. Diğer karakterler arasında Dilruba, Efnan ve Galip Payidar da önemli roller üstlenmektedir.

"Üç Kuruş" adlı yapımda ise aksiyon, dram ve polisiye unsurlar bulunmaktadır. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Diren Polatoğulları başrolleri paylaşmaktadır. Senaryo Murat Uyurkulak ve Damla Serim'e aittir, yönetmen ise Sinan Öztürk'tür.

Kadın oyuncular için kullanılan terimden de bahsedilmiş. Kadın oyuncular için "aktris" terimi kullanılmaktadır.

"Benim hayatım Pınar kim?" başlığı altında ise Hira Koyuncuoğlu'dan bahsediliyor. Kendisi oyunculuk kariyerine 2012 yılında başlamış ve birçok projede yer almıştır.

Son olarak, "Aziz" dizisi ve karakterlerine dair detaylar paylaşılmış. Dizinin 1930'lu yılları anlattığı, Antakya'da zengin bir ailenin oğlu olan Aziz'in hikayesine odaklandığı belirtilmiş. Ayrıca, dizide Adem Payidar karakterini Güven Murat Akpınar canlandırmaktadır.

Eğer daha fazla bilgi istersen, ben buradayım!

Geri