AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Benim CR ne demek?

Editör

Yeni Üye

Benim CR ne demek?​

CR vermek, bu durumun önüne geçmek için kullanılan bir ifadedir. Tiktok CR vermek, credit vermek anlamına gelir.Videoların açıklama kısmına “CR: video sahibinin adı” yazarsanız videonun gerçek sahibi belli etmiş olursunuz. Böylece sizin videonuz şikayet edilmekten kurtulur.

CR nin açılımı nedir?​

CR nin açılımı nedir?
current rate = cari kur anlamına gelen uluslararasi ticari terimlerden biri…

Yan çar ne demek TDK?​

Yan çar ne demek TDK?
çeşitli oyunlarda ne olur ne olmaz, belki ban yenilir, belki asıl kullanılan hesap çalınır diye açılan ve genellikle asıl hesabın başına bir şey gelmedikçe kullanılmayan hesap.

Plus ne demek Tıpta?​

“plus” kelimesi “artı / ilave” anlamına gelmektedir. İlacın piyasada var olan normal formüllerine “ilave” olarak farklı bir etkin maddeye sahip olduğunu ifade eder. Bu formülasyon ile ilacın etkisini diğerlerine göre artırmak, güçlendirmek amaçlanmaktadır.

PLIS ingilizce ne demek?​

PLIS ingilizce ne demek?
“please” Türkçe çeviri be pleased {fi.} I am pleased. Memnun oldum.

Aşk hangi kökenli?​

Aşk hangi kökenli?
Aşk nedir kökeni? Etimolojik olarak incelersek ; Arapça “aşaka” , sarmaşmak, sıkıca sarılmak, sarmaşık anlamına geliyor. Bazı kaynaklarda ise Farsça’ da, avesta dilinden , ‘işka/işk’ kelimesinden geldiği ve anlamının “istemek, şiddetli muhabbet, candan sevmek” olduğu yer almaktadır.

Arapça aşk ne demek?​

arapçada “ışk: aşk”, “ışka: sarmaşık” demek (farsça sarmaşık: bıdısgan, bidisgan, bidişgan). aşk sözcüğü buradan gelir. aşeka denen bir ağaçtan.

DR ve CR ne demek?​

DR ve CR ne demek?
Şimdi siz Cr’deyken(yani burda)Dr’nizdeki birisine(yani istediğiniz gerçeklikten) Mektup yoluyla mesaj veya ileti gönderebilirsiniz.Fakat o kişi gönderemez ama işaret bırakması için size yolunu söyleyeceğim.

Senin yan çarın ne demek?​

Senin yan çarın ne demek?
yan çar: oyunda kullanılan ana çarın yanına çeşitli amaçlarla açılan çarlar için kullanılırken, sosyal medyada genellikle belli bir kullanıcının açtığı veya o kullanıcıya ait olduğu düşünülen fake hesaplar için kullanılır.

Yan çar kime denir?​

çeşitli oyunlarda ne olur ne olmaz, belki ban yenilir, belki asıl kullanılan hesap çalınır diye açılan ve genellikle asıl hesabın başına bir şey gelmedikçe kullanılmayan hesap. yan çarla pazar kurup asıl çarla kasılmaya devam edilir, böylelikle kasılırken aynı zamanda itemleri satabilirsiniz.

Şeytanın yan çarı ne demek?​

Şeytanın yan çarı ne demek?

"Şeytanın yan çarı ne demek?" sorusuna cevap vermek istiyorum.

"Şeytanın yan çarı" deyimi, genellikle bir kişinin kötü niyetli, hilekar veya tehlikeli birinden yardım aldığını ifade etmek için kullanılan bir deyimdir. Bu ifade, kişinin kendisine zarar veren veya kötü yollardan etkilenmesine sebep olan bir kişiye yardım ettiğini anlatmak için kullanılır. Dolayısıyla "şeytanın yan çarı" deyimi, kötülüğü temsil eden bir figür olan şeytana yardımcı olan birini ifade etmek için kullanılmaktadır. Bu deyim genellikle mecazi bir anlam taşır ve kişinin kötü niyetli bir işbirlikçi olduğunu vurgular.

Geri