Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Benim Adim Melek sonunda ne oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Benim Adım Melek sonunda ne oluyor?​

Alpay’n ölümünden sonra Defne ve Kerem, ne hissedeceğini bilemez bir haldedir. Babalarına olan öfkeleri onun ölümü ile sönmüştür… Küçük Seyitali olan bitenden habersizdir. Alpay’ın cenazesini kaldırmak onca şey sonrasında yine Karadağlara düşecektir.
Melek Alpay nasıl öldü?
BENİM ADIM MELEK 65. Önceki bölümün sonunda Kenan tarafından zehirlenen Alpay’ın, Benim Adım Melek 65. Bölüm fragmanı ile öldüğü ortaya çıkar.

Benim Adım Melek ikra ölecek mi?​

Benim Adım Melek dizisinin 14 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek 61. yeni bölümünde, Şifanur Gül’ün hayat verdiği İkra karakteri ölerek diziye veda ediyor.
Ikra ve Mithat öldü mü?
Son yayınlanan Benim Adım Melek 61. bölüm 2. fragmanında ise İkra ve Mithat’ı Alpay’ın öldürdüğü ortaya çıktı.

Benim Adım Melek babası hastalığını öğreniyor kacinci bolum?​

Seyit Ali Melek’in ilaç kutusunu görmüş, ona neyi olduğunu sorar. Melek babasına gerçeği söyleyecek midir? Halil, Melek’e tedavinin işe yaramadığını nasıl söyleyeceğini kara kara düşünmektedir.
Benim Adım Melek final yaptı mı?
Benim Adım Melek dizisi ekran macerasına son verdi. Dizi geçen hafta final yaparak sevenlerine veda etti.

Melek dizisi ne zaman final yapacak?​

TRT1’in sevilen bir diğer dizisi olan Benim Adım Melek, final bölümü ile 19 Mayıs Çarşamba akşamı dizi severlerle olacak.
Benim adım Melek Funda kim?
Benim Adım Melek Funda Yıldırım karakterini Ece Özdikici canlandırıyor.

Benim adım Melek Alpay kimi bıçakladı?​

Benim Adım Melek 60. bölüm finalinde Alpay, Mithat’la tartışması sırasında Mithat’ı ve İkra’yı bıçakladı.
Benim adım Melek Alpay oldu mu?

Benim adım Melek final yapacak mı?​

Benim Adım Melek dizisi çarşamba akşamları yeni bölümleri ile dizi takipçilerinin karşısına çıkıyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerde yer aldığı fenomen dizi Benim Adım Melek final bölümü ile son kez ekranda olacak.
Benim Adım Melek hangi semtte çekiliyor?
BENİM ADIM MELEK NEREDE ÇEKİLİYOR? Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un birlikte kaleme aldığı Benim Adım Melek dizisinin yurt dışı sahneleri Belgrad’ta çekildi. Dizinin kalan bölümleri Gaziantep’te çekiliyor.

Benim Adım Melek hastalığı ne?​

Denge ve yürüme zorluğu ile ilk vakalar üzerinden ortaya çıkan durumlar eşliğinde, gelişim bozukluklarına sebep olan genetik hastalığı angelman sendromu denir. Bebeklerde ve çocuklarda ortaya çıkan bir problem olarak değerlendirilmektedir.
Benim Adım Melek ne zaman final yapacak 2021?
Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolleri paylaştığı TRT1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek 66. bölüm ile ekran macerasını sonlandırıyor. Dizi son kez 19 Mayıs akşamı yayımlanıyor.

Benim Adım Melek kaç sezon oynadı?​

2 sezondur TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Benim Adım Melek dizi final yaparak ekranlara veda etti. TRT1’de iki sezondur ekranlara gelen Benim Adım Melek dizisi, dün akşam yayınlanan son bölümü ile final kararı aldı.

Geri