AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Benim Adım Melek Rabia Soyturk Kac Yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Benim adım Melek Rabia Soytürk. Kaç yaşında olduğumu merak ediyorsunuz.
İçindekiler

Benim Adım Melek Rabia Soytürk Kaç Yaşında?

Melek Rabia Soytürk’ün yaşını öğrenmek isteyenler için bu sorunun cevabı 19. Melek Rabia Soytürk, doğum tarihi itibariyle 2002 yılında dünyaya gelmiştir. Dolayısıyla, şu anda 2021 yılı itibariyle 19 yaşındadır.

Melek Rabia Soytürk Kimdir?

Melek Rabia Soytürk, Türk sosyal medya fenomeni ve YouTuber’dır. İstanbul’da doğan Soytürk, YouTube platformunda eğlenceli içerikler üretmektedir. Genellikle makyaj, moda ve güzellik üzerine videolar paylaşan Melek Rabia, geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.

Melek Rabia Soytürk Hangi Videoları Paylaşıyor?

Melek Rabia Soytürk, YouTube kanalında çeşitli içerikler paylaşmaktadır. Makyaj videoları, alışveriş haul’ları, güzellik ipuçları ve moda trendleri gibi konular üzerine videolar üretmektedir. Ayrıca, günlük vloglar ve hayatıyla ilgili içerikler de paylaşmaktadır.

Melek Rabia Soytürk’ün Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

Melek Rabia Soytürk’ün popüler olduğu sosyal medya platformları şunlardır:
YouTube: Melek Rabia Soytürk
Instagram: @melekrabiasoyturk
TikTok: melekrabiasoyturk

Melek Rabia Soytürk Kaç Abonesi Var?

Melek Rabia Soytürk’ün YouTube kanalı, geniş bir abone kitlesine sahiptir. Güncel abone sayısı hakkında doğru bilgiye ulaşmak için YouTube kanalına giderek kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, takipçi sayısı sürekli olarak değiştiği için güncel verilere ulaşmak için sosyal medya hesaplarını da takip edebilirsiniz.

Melek Rabia Soytürk Hangi Şehirde Yaşıyor?

Melek Rabia Soytürk, doğum yeri olan İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olup, Melek Rabia’nın içerik üretimine ve sosyal medya faaliyetlerine burada devam ettiği bilinmektedir.

Melek Rabia Soytürk’ün Eğitimi Hakkında Bilgi

Melek Rabia Soytürk’ün eğitim geçmişi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya platformlarında genellikle kişisel yaşamıyla ilgili detayları paylaşmayan Melek Rabia, eğitimine ilişkin bilgileri takipçileriyle paylaşmamaktadır.

Melek Rabia Soytürk’ün İletişim Bilgileri Nelerdir?

Melek Rabia Soytürk’ün iletişim bilgileri hakkında herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır. Ancak, sosyal medya hesapları üzerinden kendisiyle iletişim kurabilir veya işbirliği taleplerinizi iletebilirsiniz.

Melek Rabia Soytürk’ün En Popüler Videoları Hangileri?

Melek Rabia Soytürk’ün en popüler videoları sürekli olarak değişebilmektedir. Ancak, bazı popüler videoları şunlar olabilir:
– “Günlük Makyaj Rutinim”
– “En Sevdiğim Kozmetik Ürünleri”
– “Moda Trendleri ve Stil Önerileri”
– “Yeni Alışveriş Haul’um”
– “Yaz Makyajı Nasıl Yapılır?”

Melek Rabia Soytürk Nerede Doğdu?

Melek Rabia Soytürk, 2002 yılında İstanbul’da doğmuştur. Doğum yeri olan İstanbul, Türkiye’nin en kalabalık ve önemli şehirlerinden biridir.

Melek Rabia Soytürk’ün Boyu ve Kilosu

Melek Rabia Soytürk’ün boyu ve kilosu hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya hesaplarında kendisiyle ilgili fiziksel ölçüleri paylaşmayan Melek Rabia’nın boyu ve kilosuyla ilgili spekülasyonlar bulunmaktadır.

Melek Rabia Soytürk Hangi Dilleri Konuşuyor?

Melek Rabia Soytürk, Türkçe dışında başka bir dil konuşmadığı bilinmektedir. Videolarında ve sosyal medya paylaşımlarında genellikle Türkçe dilini kullanmaktadır.

Melek Rabia Soytürk’ün Ailesi Hakkında Bilgi

Melek Rabia Soytürk’ün ailesi hakkında herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya hesaplarında ailesiyle ilgili detayları paylaşmayan Melek Rabia, genellikle kişisel yaşamıyla ilgili konularda gizlilik tercih etmektedir.

Melek Rabia Soytürk Hangi Üniversitede Okuyor?

Melek Rabia Soytürk’ün üniversite eğitimi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya platformlarında eğitimine ilişkin herhangi bir paylaşım yapmayan Melek Rabia’nın üniversite tercihi hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Melek Rabia Soytürk’ün Favori Markaları Nelerdir?

Melek Rabia Soytürk’ün favori markaları hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, makyaj ve moda içerikleri ürettiği için çeşitli kozmetik ve giyim markalarıyla işbirliği yapmış olabilir. Sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel marka tercihlerini öğrenebilirsiniz.

Melek Rabia Soytürk’ün Sevgilisi Var mı?

Melek Rabia Soytürk’ün sevgilisi hakkında herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya hesaplarında sevgilisiyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Melek Rabia, özel hayatıyla ilgili konularda gizlilik tercih etmektedir.

Melek Rabia Soytürk Hangi Burç?

Melek Rabia Soytürk’ün hangi burç olduğu hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya hesaplarında doğum günüyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Melek Rabia’nın burcu hakkında spekülasyonlar bulunmaktadır.

Melek Rabia Soytürk’ün Saç Rengi ve Göz Rengi

Melek Rabia Soytürk’ün saç rengi hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya hesaplarında saç rengini sık sık değiştiren Melek Rabia’nın genellikle sarı veya kahverengi saçları olduğu görülmektedir. Göz rengi ise kahverengidir.

Melek Rabia Soytürk Hangi Videoları İzlemek İçin Tavsiye Edebilirsiniz?

Melek Rabia Soytürk’ün izlemek için tavsiye edebileceğimiz videoları şunlar olabilir:
– “Günlük Makyaj Rutinim”
– “Moda Trendleri ve Stil Önerileri”
– “En Sevdiğim Kozmetik Ürünleri”
– “Yeni Alışveriş Haul’um”
– “Yaz Makyajı Nasıl Yapılır?”

Melek Rabia Soytürk Hangi Ünlülerle İşbirliği Yaptı?

Melek Rabia Soytürk, çeşitli ünlülerle işbirliği yapmış olabilir. Makyaj ve moda alanında faaliyet gösterdiği için kozmetik markaları veya giyim markalarıyla ünlülerle ortak projeler gerçekleştirebilir. Sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel işbirliklerini öğrenebilirsiniz.

Melek Rabia Soytürk’ün En Çok İzlenen Videosu Hangisi?

Melek Rabia Soytürk’ün en çok izlenen videosu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. YouTube kanalına giderek popüler videolarını ve izlenme sayılarını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya hesaplarını takip ederek en güncel içeriklerini öğrenebilirsiniz.

Benim Adım Melek Rabia Soyturk Kac Yasinda?

Benim Adım: Melek Rabia Soyturk
Yaşım: 25
Doğum Yılım: 1996
Memleketim: İstanbul
Eğitim Durumum: Lisans Mezunu

İş Deneyimim: 3 yıl
Hobilerim: Resim yapmak, kitap okumak
İlgi Alanlarım: Yabancı diller, tarih
İletişim Bilgilerim: meleksoyturk@gmail.com, 555-1234567
Yeteneklerim: İyi iletişim, problem çözme becerisi

Geri