AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Benim Adim Melek dizisi neden bitti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Benim Adım Melek dizisi neden bitti?​

Benim Adım Melek dizisinin neden bittiği konusunda bir açıklama bulunmuyor ancak çekimleri Gaziantep’te yapılan dizinin üçüncü sezon için onay alamadığı öne sürüldü.

Benim Adım Melek dizisinin oyuncuları kaç yaşında?​

Benim Adım Melek dizisinde Melek Karadağ karakterini canlandıran Nehir Erdoğan, 16 Haziran 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 40 yaşındaki Nehir Erdoğan, İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümüne girdi ve burayı bitirdi.
Pazartesi’den Cumartesi’ye dizi saat 21.15’te ekranda olacak. Pazar akşamları ise dizinin 22.20’de izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. 9 Aralık Perşembe günü saat 21.15’ten itibaren Benim Adım Melek dizisini haftanın her akşamı Kanal 7 ekranında izleyebilirsiniz.
Benim Adım Melek ne zaman başlayacak 2021?
TRT 1 Benim Adım Melek bitti mi?
Benim Adım Melek dizisi ekran macerasına son verdi. Dizi geçen hafta final yaparak sevenlerine veda etti.

Melek rolünü kim oynuyor?​

Nehir ErdoğanMelek Karadağ / Canlandıran

Benim Adım Melek melek kim?​

Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.
Melek’in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 07:45’te Kanal 7’de…
Benim Adım Melek 3 sezon olacak mı?
2 sezondur TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Benim Adım Melek dizisi ile ilgili yaşanan bu gelişme dizinin hayranlarında şoke etkisi yarattı. Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç’un paylaştığı, Benim Adım Melek ekranlara veda ediyor.
Benim Adım Melek Kanal 7 ne zaman başlıyor?

Kanal 7 Benim Adım Melek saat kaçta?​

TV FİLMİ Melek’in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 12:45’te Kanal 7’de…

Benim Adım Melek ne zaman bitti?​

Benim Adım Melek 19 Mayıs Çarşamba günü yani bugün final bölümü ile ekranlara geldi.
Poyraz Ar, 8 Mart 2013 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim hayatına yeni başlayan Poyraz Ar’ın Benim Adım Melek dizisi ilk oyunculuk deneyimi olacaktır. Dizide Melek’in 2 oğlundan biri olan Seyit Ali karakterine hayat veren Poyraz Ar, 1.26 metre boyunda, 22 kilo ve Balık burcudur.

Geri