AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Benim Adim Melek dizisi bitti mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Benim Adım Melek dizisi bitti mi?​

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerde yer aldığı fenomen dizi Benim Adım Melek final bölümü ile son kez ekranda olacak. Peki, Benim Adım Melek neden bitiyor? TRT1’in sevilen bir diğer dizisi olan Benim Adım Melek, final bölümü ile 19 Mayıs Çarşamba akşamı dizi severlerle olacak.

Benim Adım Melek ikra ölecek mi?​

Benim Adım Melek ikra ölecek mi?
Benim Adım Melek dizisinin 14 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek 61. yeni bölümünde, Şifanur Gül’ün hayat verdiği İkra karakteri ölerek diziye veda ediyor.

Benim Adım Melek ne zaman başlıyor 2021?​

9 Aralık Perşembe günü saat 21.15’ten itibaren Benim Adım Melek dizisini haftanın her akşamı Kanal 7 ekranında izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek ikra nasıl öldü?​

Benim Adım Melek ikra nasıl öldü?
Benim Adım Melek 60. bölümde İkra ve Mithat bıçaklanmış, Melek ve Halil’in en mutlu gününe bu kara haberle gölge düşmüştü. Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanında İkra ve Mithat’ın cenazesi ve Kerem’in üzüntüsü izleyiciyi duygulandırdı.

Benim Adım Melek dizisi nasıl bitti?​

Benim Adım Melek final bölümü (66. bölüm) özeti: Alpay’ın ölümünden sonra Defne ve Kerem, ne hissedeceğini bilemez bir haldedir. Babalarına olan öfkeleri onun ölümü ile sönmüştür… Küçül Seyitali olan bitenden habersizdir. Alpay’ın cenazesini kaldırmak onca şey sonrasında yine Karadağlara düşecektir.

Benim Adım Melek ne zaman bitti?​

Benim Adım Melek ne zaman bitti?
Benim Adım Melek 19 Mayıs Çarşamba günü yani bugün final bölümü ile ekranlara geldi.

Benim adım Melek Alpay kimi bıçakladı?​

Benim Adım Melek 60. bölüm finalinde Alpay, Mithat’la tartışması sırasında Mithat’ı ve İkra’yı bıçakladı.

Benim adım Melek 61 Bölüm kim öldü?​

Benim adım Melek 61 Bölüm kim öldü?
Zeynel yeni kavuştuğu kardeşini, Kerem de duygularını söyleyemediği İkra’sını kaybetmiştir.

Benim Adım Melek Kanal 7 ne zaman başlıyor?​

Melek’in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 07:45’te Kanal 7’de…

Kanal 7 Benim Adım Melek ne zaman oynuyor?​

Kanal 7 Benim Adım Melek ne zaman oynuyor?
TV FİLMİ Melek’in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 12:45’te Kanal 7’de…

Benim Adım Melek kaç sezon oynadı?​

2 sezondur TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Benim Adım Melek dizi final yaparak ekranlara veda etti. TRT1’de iki sezondur ekranlara gelen Benim Adım Melek dizisi, dün akşam yayınlanan son bölümü ile final kararı aldı.

Benim adım Melek Alpay ne yaptı?​

Benim adım Melek Alpay ne yaptı?
Kaan Çakır’ın büyük bir başarıyla canlandırdığı, izleyicilerin de sinirlerini zıplatan Alpay, uzun süre işbirliği yaptığı Kenan’dan da tokat yiyecek. Kenan, “Çık git, ne halt edersen et, karşıma çıkma” diyerek tüm ipleri koparttı. Kenan’ın yanından da kovulan Alpay, herkesten tokat yiyor.

Benim adım Melek Funda kaç yaşında?​

Ece Özdikici 2 Temmuz 1982 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. 8 yaşında İzmir Devlet Tiyatrosu sınavlarını kazanıp çocuk oyuncu olarak seçildi. İzmir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü mezunu olan Özdikici, lisans eğitimini ise Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nde aldı.

Benim adım Melek dizisi Kerem kimdir?​

Benim adım Melek dizisi Kerem kimdir?
Kerem karakterini canlandıran isim ise Ulvi Kahyaoğlu’dur.

Evet, Benim Adım Melek dizisi 19 Mayıs Çarşamba günü final bölümü ile sona erdi. Dizi, başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı bir fenomen haline gelmiş ve izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştü.

Dizide, İkra karakterini canlandıran Şifanur Gül'ün 61. bölümde İkra karakterinin ölerek diziye veda ettiğini gördük. İkra'nın ölümü dizinin trajik gelişmelerinden biri oldu ve izleyicileri duygulandırdı.

Dizinin final bölümünde, Alpay'ın ölümünden sonra Defne ve Kerem'in ne hissedeceğini bilemez bir haldeler. Özellikle Alpay'ın cenazesini kaldırmak, onca yaşanan olaydan sonra yine Karadağlar'a düşüyor. Dizinin finalinde duygusal anlar yaşandı ve izleyicilerle vedalaşıldı.

Zeynel'in yeni kavuştuğu kardeşini, Kerem'in de duygularını söyleyemediği İkra'yı kaybetmesi gibi dramatik olaylar da dizinin son bölümlerinde izleyicileri etkiledi. Benim Adım Melek, 2 sezon boyunca izleyicileriyle buluştu ve final yaparak ekrana veda etti.

Ayrıca, Ece Özdikici'nin canlandırdığı Funda karakteri hakkında da bilgi verelim. Ece Özdikici, 2 Temmuz 1982 tarihinde İzmir'de doğmuş olup İzmir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü mezunudur. Lisans eğitimini ise Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü'nde tamamlamıştır.

Diziye damga vuran karakterlerden biri de Kerem oldu. Kerem karakterini canlandıran isim Ulvi Kahyaoğlu'dur. Kerem'in dizi boyunca yaşadığı duygusal ve dramatik olaylar izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmiştir.

Benim Adım Melek dizisinin finaliyle bir dönem sona ermiş olsa da, izleyicilere unutulmaz anlar ve karakterler bırakmış bir yapım olarak hatıralarda kalacak.

Geri