Beni kimlerin takip ettiğini nasıl görürüm?
Facebook’ta sizi takip edenleri görmek için öncelikle Zaman Tünelinize gidin. Daha sonra Kapak Fotoğrafınızın hemen altında bulunan Arkadaşlar butonuna tıklayın. Açılan bağlantıda eğer sizi takip eden birileri varsa ‘Arkadaşlar’ bağlantısının hemen yanında bir de ‘Takipçiler’ bağlantısı olacaktır.Instagramda takip ettiklerini nasıl gizlersin?
INSTAGRAM TAKİP ETTİKLERİNİ GİZLEME Instagram takipçi gizlemek için ilk önce hesabınıza giriş yapınız. Daha sonra profil sayfanızdaki sağ üst köşede bulunan üç nokta işaretine tıklayın. Buradan daha sonra bu kısımda bulunan “Gizli hesap” bölümünün yanındaki kutucuğu aktifleştirin. Hesabınız gizli olacaktır.Birinin beni takip etmesini nasıl engellerim?
Instagram’da kullanıcının profiline gitmek için Keşfet butonuna tıklayın ve Arama Çubuğuna takibi bırakmak istediğiniz kişinin kullanıcı adını veya adını girin. Profilde sağ üst köşedeki üzerinde üç nokta olan butona dokunun ve ‘Kişiyi Engelle’ / ‘Block User’ butonuna dokunun.
Instagramda kısıtlamak ne demek?
Restrict olarak adlandırılan bu özellik Instagram’ın siber zorbalığın önüne geçmek adına geliştirdiği özellikler arasında yerini aldı ve kullanıcılara çeşitli kısıtlamalar getirdi. Restrict (kısıtlama) özeliğini kullanarak, istemediğimiz kişilerin paylaştığınız içeriklere yorum yapmasını engelleyebileceksiniz.Instagramda takip edip geri çekince bildirim gider mi?
Instagram’a gelen yeni güncelleme kimsenin dikkatini çekmedi. Bundan böyle yanlışlıkla bir kişiyi takipten çıkardığınızda işlem anında gerçekleşecek, geri dönüşün tek yolu karşı tarafa bildirim gelecek şekilde onu yeniden takip etmek olacak.Instagram’da engellediğim kişi beni görebilir mi?
Instagram’da engellediğiniz bir kişi sizin profilinizi asla göremez. Sizin onu engellediğinizi de göremez sadece tahmin edebilir. Yani sonuç olarak Instagramda engellediğiniz bir kişi hiçbir şekilde bildirim almaz ve konu ile alakalı hiçbir şey görmez.