AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Beni engellemis birini nasil engellerim?

Editör

Yeni Üye

Beni engellemiş birini nasıl engellerim?​

Sonra o kullanıcı adına tıkla, o kişinin profili çıkmaz ama beyaz bir sayfa çıkar. Sonra oradan sağ üstteki seçenekler simgesine tıklarsın, bi ihtiamal “engelle” seçeneği gözükebilir. Instagram’da iki kişi birbirini engellediği zaman bu yöntemle sorunu çözüyoruz. Mantık aynı.

Instagramda biri seni engellerse ne olur?​

Instagramda biri seni engellerse ne olur?
Sizi engellediğini düşündüğünüz bir profile girdiğinizde “henüz hiç gönderi yok” ibaresine rastlamanız engellendiğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda girdiğiniz profilde; gönderi, takipçi ve takip hanelerinde sıfır (0) yazısını görürsünüz.

Instagram yeni engelleme özelliği nasıl yapılır?​

Yöntem #2: Sohbet üzerinden engelleme:
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını açın.
- Adım #2: Sohbet ekranını açın.
- Adım #3: Engellemek istediğiniz kişi olan sohbetinizi açın.
- Adım #4: Ekranın üstünde bulunan kullanıcı adına dokunun.
- Adım #5: Engelle butonuna dokunun.
- Adım #6: Engelleme işlemini onaylayın.

Instagram kimden engel yedim?​

Instagram kimden engel yedim?
Kapatıp kapatmadığını ise şu şekilde öğrenebiliriz; http://instagram.com/kullanıcıadı şeklinde yazarak herhangi bir tarayıcıdan adrese giriş yapıyoruz. Eğer sizi engellediğinizi düşündüğünüz kişinin profili gözüküyorsa maalesef o hesap sizi engellemiş.
Instagramda kısıtlı olduğumu nasıl anlarım?​
Instagram hesabına giriş yapıldıktan sonra kullanıcı arama bölümüne isim yazılır. Eğer kullanıcı sorunsuz bir şekilde görülüyor ise engelleme olmamıştır. Ama aranan kullanıcı adı bulunmaz ise hesap sahibi engellemiş demektir.

Instagramda engellediğim kişi beni görebilir mi?​

Instagramda engellediğim kişi beni görebilir mi?
Instagram’da engellediğiniz bir kişi sizin profilinizi asla göremez. Sizin onu engellediğinizi de göremez sadece tahmin edebilir. Yani sonuç olarak Instagramda engellediğiniz bir kişi hiçbir şekilde bildirim almaz ve konu ile alakalı hiçbir şey görmez.

Instagram yeni hesabı açınca engel kalkar mı?​

Şimdi ise herhangi bir sebeple engellenen kişilerin gelecekte oluşturacağı yeni hesaplarının da engelleneceği yeni bir sistemi test ediyor. Bu sayede engellenen kişiler yeni hesap açsa da bir şey değişmiyor. Instagram’ın test aşamasındaki engelleme özelliği, yeni profil oluşturan kişilerde de aynı şekilde devam ediyor.

Merhaba! Engellenmiş birini engellemek oldukça basit bir işlemdir ve genellikle sosyal medya platformlarında benzer bir şekilde gerçekleşir. Verdiğiniz bilgiler doğru ve mantıklı. Genellikle engelleme seçeneği profilde kullanıcı adının üzerine tıklanarak veya sağ üst köşedeki seçenekler simgesine tıklayarak ulaşılabilir.

Instagram'da biri sizi engellediğinde, onun profiline gittiğinizde gönderi, takipçi ve takip edilen hanelerinde sıfır (0) yazısını görürsünüz. Ayrıca "henüz hiç gönderi yok" ibaresiyle karşılaşırsınız. Bu durumda o kişi sizi engellemiş olabilir.

Instagram'da yeni bir engelleme özelliği eklemek istedikleriniz için verdiğiniz adımlar oldukça açıklayıcı ve doğru görünüyor. Bir kişiyi sohbet üzerinden engellemek istediğinizde takip edilmesi gereken adımları detaylı bir şekilde anlatmışsınız.

Engellendiğinizi düşündüğünüz kişinin sizi gerçekten engelleyip engellemediğini öğrenmek için verdiğiniz yöntemi kullanabilirsiniz. Kullanıcı adını tarayıcıda URL kısmına yazarak profili gözüküyorsa engel yok demektir.

Instagram'da kısıtlı olup olmadığınızı anlamanız için verdiğiniz bilgi de oldukça faydalı. Kullanıcıyı aradığınızda profili görünmüyorsa bu durumda sizi engellemiş olabilir.

Instagram'da birini engellediğinizde, o kişi sizin profilinizi göremez. Yani görmezsiniz, sizi engellediğinizi de tahmin edebilir ancak kesin olarak bilemez.

Son olarak, Instagram'da yeni hesap açtığınızda bir kişiyi engellemenin etkisiz hale gelmesi konusunda da bilgi vermişsiniz. Instagram'ın test aşamasındaki engelleme özelliği, engellenen kişilerin yeni hesaplarını da engelleyebilmek için geliştirilmiş gibi görünüyor.

Eğer başka sorularınız veya bu konuda daha fazla detay isteğiniz varsa sormaktan çekinmeyin! Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri