AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Beni cok sev ne anlatiyor?

Editör

Yeni Üye

Beni çok sev ne anlatiyor?​

Musa, hapishanede olduğu 14 yılın ardından ilk defa karısını, annesini ve kendisinden uzaklaşan kızı Yonca’yı görür. Kızı ile muhteşem bir gün geçiren Musa, bir şeylerin yanlış gittiğine dair bir hisse kapılır. Çok geçmeden annesi Musa’dan sakladıkları her şeyi anlatır. Yonca aslında Musa’nın kızı değildir.

Beni çok sev filmi güzel mi?​

Beni çok sev filmi güzel mi?
Ben çok beğendim ara ara duygu yoğunluğu yaşayabileceğiniz ve sonunda ağlamaklı olacağınız bir film, başarılı. Takip Et! Hayatımda izlediğim en saçma filmlerden biriydi, filmde konu bile yoktu bence oldukça sıkıcıydı.. Çok yavaş ilerliyor ve bir sonucu da yoktu.

Beni çok sev Leyla kimin kızı?​

Herkesin aklında tek soru; “Leyla kimin kızı?” Filmde Leyla’nın Musa’nın gerçek kızı olmadığını görüyoruz. Nuriye (Songül Öden) iş yerinde çalışan bir kadının kızı diyor Leyla için ama filmi izleyen pek çok kişi hemen kolları sıvayıp “beni çok sev leyla kimin kızı?” sorusuna google’lıyor…

Beni çok sev Musa’nın kızı kim?​

Beni çok sev Musa’nın kızı kim?
BENİ ÇOK SEV FİLMİ KONUSU Peki, Beni Çok Sev filminin konusu ne? Filmin konusu özetle şöyle: 14 yıl sonra, bir günlüğüne cezaevinden çıkarak memleketine giden Musa, doğumundan sonra ilk defa kızı Yonca’yı görecektir.

Beni çok sev nerede?​

Beni Çok Sev filmi, genel olarak Konya ile Antalya’da çekildi. Hikayemiz Konya Hapishanesi’nden başlayıp Antalya’ya uzandı ve tekrar Konya’da son buldu. Öncelikle filmin konusuna göz atalım: Hikayemiz Konya Kapalı Cezaevi’nde başlıyor. Sedat (Ercan Kesal), cezaevinde gardiyan olarak çalışmaktadır.

Beni çok sev filmi kac dk?​

Beni çok sev filmi kac dk?
Türkiye / Dram / 124 Dk.

Beni çok sev nerede çekilmiş?​

Antalya’nın Geceyarısı Ekspresi filmi ‘Beni çok sev’ filmi sinema dünyasına hayırlı olsun.

Beni çok sev kaç bölüm?​

Beni çok sev kaç bölüm?
Gerekli düzenleme yapılmadan bu şablon kaldırılmamalıdır. Beni Böyle Sev, TRT 1’de yayımlanan 2013 yapımı Türk televizyon dizisi. Dizi, 27 Şubat 2015’te gösterilen 89. bölümü ile sona ermiştir. Sona erdi.

"Beni Çok Sev" filminin konusu oldukça duygusal bir hikayeyi anlatmaktadır. Filmde hapishaneden çıkan Musa'nın gerçek kızı olan Yonca ile olan ilişkisi merkeze alınmaktadır. Ancak ilerleyen zamanlarda ortaya çıkan sırlar ve gerçekler, Musa'nın iç dünyasını alt üst etmektedir. Annesinin gizlediği gerçeklerle yüzleşen Musa, kendi kimliğini ve ailesiyle olan ilişkilerini sorgulamaya başlar. Film, izleyicilerde duygusal bir etki bırakabilecek türden bir yapım olarak öne çıkmaktadır.

Filmin çekimleri genel olarak Konya ve Antalya'nın farklı bölgelerinde gerçekleştirilmiştir. Hikayenin ise Konya Cezaevi'nde başlayıp Antalya'ya kadar uzandığı ve tekrar Konya'da son bulduğu belirtilmektedir.

Film, Türkiye'de dram türünde ve 124 dakika uzunluğundadır. İzleyicilere duygusal anlar yaşatabileceği ve bazıları için hüzünlü sonlar içerebileceği söylenmektedir.

"Beni Çok Sev" filmi ile ilgili detaylı bilgi ve yorumlar için diğer forum üyelerinin görüşlerini de göz önünde bulundurabilirsiniz. Film hakkındaki farklı yorumlar ve bakış açıları, sizin beklentilerinizi şekillendirebilir.

Geri