AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Beni Cok Sev kim yazdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Beni Çok Sev kim yazdı?​

Şarkı listesi
Beyaz Skandalım ne zaman çıktı?
2018Beyaz Skandalım / Çıkış tarihi

Beni Çok Sev şarkısını kim söylüyor?​

Tarkan’ın ’10’ isimli yeni albümünde bulunan ‘Beni Çok Sev’ adlı şarkısının, 2013’te TMC müzik etiketiyle çıkardığı ‘Olmayacak Bir Hayal’ şarkısıyla aynı olduğunu iddia eden Cem Özkan, şikayette bulunmuş ve benzerliğin incelenmesini istemişti.
Günay Çoban Kimdir?
söz yazarı. türkçe şarkı sözleri yazıyor. inanç lisesi adlı okulda uzunca bir süre türkçe öğretmenliği yapmıştır. eurovision elemelerinde 1997’de şebnem paker’in dinle’sine, 1998’de ise tüzmen’e karşı kaybetmiştir.

Beni çok sev hangi yıl?​

Beni Çok Sev, 19 Kasım 2021’de Netflix’te ilk gösterimi yapılan, senaryosu ve yönetmenliği Mehmet Ada Öztekin’e ait olan, başrollerini Sarp Akkaya, Ercan Kesal, Aleyna Özgeçen ve Songül Öden’in paylaştığı Türk yapımı dram filmi.
Beyaz Skandalım kime yazildi?
Müzik yolculuğunun şarkısı olan “Beyaz” ,“Korkuyorum ne var?” diyebilen insanların şarkısı. Tüketim toplumunun ilk tohumlarının atıldığı 60’lı yıllar “Sana Layık Değilim” filminden etkilenerek Arabacı Osman’ın ağzından zengin kızı Türkan’a bir şarkı yazıyor.

Nalan kim yazdı?​

gece gece, hele de sarhoşken dinlenmemeli. günümüzdeki bok gibi pop şarkılarından sonra ilaç gibi gelen emir can iğrek şarkısıdır.
Beyaz Skandalım nasıl yazıldı?
13 Mayıs 2014 Soma faciası gecesi bir madencinin ağzından yazdığı “Yerin Altındayım” şarkısı, İspanya iç savaşında çingenelerin direnişi için yazdığı “Franko” şarkısı, bir seks işçisine aşık olan adamın ağzından yazdığı “Beyaz Skandalım” şarkısı bunun en güzel örneklerinden.

Nalan şarkısı ne anlatmak istiyor?​

bu şarkıda nalan’a hitap eden adam bildiğiniz “ben kötü biriyim sen çok iyisin, ben seni üzerim, seni seviyorum ama senle olamam, unut beni ben serseriyim.” adamı. e bu bildiğiniz takılalım ama sevgili olmayalım erkeği sevgili kardeşlerim. kanmayınız, 16 yaşındaki ergeninden 45 yaşındaki adamına kadar ilişkiden korkan …

Geri