Beni Ara mesajı nasıl iptal edilir?
Nasıl İptal Ederim? Size gönderilen Beni Ara taleplerini HAYIR yazıp 8090’a göndererek reddedebilirsiniz.Vodafone de ödemeli nasıl atılır?
Vodafone ödemeli arama için, *149* yazılır ve daha sonra aranacak olan numara yazılarak, tuşlardan # tuşuna basılır. Vodafone Ödemeli Nasıl Atılır? Vodafone en çok kullanılan operatörlerden biridir.Vodafone ödemeli arama servisinden faturasız ve faturalı tüm Vodafone aboneleri yararlanabilmektedir. Ancak servis yalnızca Vodafone abonelerini ödemeli aramaya izin vermektedir. Yani diğer operatörlerin abonelerine ödemeli arama yapılamamaktadır.
Beni Ara mesajı nedir?
vodafone tarafından sağlanan, cep telefonunuza *149*05xxxxxxxxx# tuşlayıp arama tuşuna basarak sizi aramasını istediğiniz kişiye beni ara mesajı gönderebildiğiniz servis.
9696 nedir?
ÖdemeliArama servisinden yararlanmak için aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. Ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını 9696’ya SMS ile gönderebilirsiniz.
Türk Telekom Ücretsiz beni ara nasıl yapılır?
Servis Bilgisi- Ara Beni servisini kullanmak için; USSD üzerinden *125*05XXYYYYYYY# tuşladıktan sonra arama tuşuna basın veya SMS ile 5767’ye sizi aramasını istediğiniz numarayı mesaj atın. (
- Servisin bloke edilmesi. Ara beni servisinden mesaj almak istemiyorsanız bu servisi bloke edebilirsiniz.
- Blokeyi kaldırmak için;
Her yöne ödemeli arama nasıl yapılır?
Ödemeli arama nasıl yapılır?- Önce arama ekranına *135* kodunu, ardından da aramak istediğiniz numarayı yazın.
- Numaranın sonuna # işaretini koyduktan sonra arama tuşuna basın. Örnek; *135*5XXXXXXXXX#
- Eğer arama yaptığınız kişi ödemeli aramayı kabul ederse telefonunuz çalacak ve görüşme başlayacak.
Dakikam yok nasıl arama yapabilirim?
135 tuşlayıp, ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını başına sıfır koymadan tuşlayıp, sonuna # ekleyerek arama tuşuna basabilirsiniz.
Her yöne Beni Ara mesajı nasıl atılır?
Kontör yokken nasıl arama yapılır?
9696 kimin numarası?
Avea’da ise faturalı ve ön ödemeli hat kullanan müşteriler, görüşmek istedikleri numaranın başına 9696 kodunu ekleyerek arama yaptıklarında Ödemeli Arama Servisi’nden faydalanabiliyor.Ücretsiz ödemeli arama nasıl yapılır?
Türk Telekom her yöne ödemeli arama nasıl yapılır?