Benetint Nasıl Kullanılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Benetint, Benefit Cosmetics tarafından uretilen dudak ve yanak renklendiricisidir Yanaklara ve dudaklara kullanılan urunun etkisi saatler surer Benefit’e gore Benetint, tek başına ya da makyajı tamamlamak icin fondotenle, pudrayla, goz farı ve maskarayla kullanılabilir
1Adım: Yuzunuzu ve dudaklarınızı yumuşak bir temizleyici, sıcak su ve lifle soyun Lif kullanarak nazikce, dairesel hareketlerle cilt temizleyiciyle yuzunuzu ve dudaklarınızı ovalayın Gozeneklerdeki olu deriyi temizleyin Gozenekleri daraltmak icin yuzunuzu soğuk suyla yıkayın
2Adım: Arzu ederseniz yuzunuze nemlendirici ve fondoten surebilirsiniz Sonraki adıma gecmeden once 10 dakika bekleyin Cildinizin nemlendiriciyi emmesini bekleyin
3Adım: Bir yanağınıza, elmacık kemiğinizin uzerine, 3 nokta benetint uygulayın Renklendiriciyi parmaklarınızla hızlı ve nazikce, dairesel hareketlerle cildinize yayın Benetinti tum elmacık kemiğine uygulayın Diğer elmacık kemiğine de aynı işlemi uygulayın
4Adım: Arzu ederseniz cildinize yuz pudrası surebilirsiniz
5Adım: 2 damla Benetinti ust dudağın ortasına uygulayın ve alt dudağa da 2 damla Benetint surun İşaret parmağınızı kullanarak Benetinti hızla dudaklarınıza yayın
6Adım: Dudaklarınızın nemli ve parlak gorunmesi icin dudaklarınıza şeffaf parlatıcı surun
Gereken Malzemeler
Yuz temizleyicisiBanyo lifiYuz nemlendiricisiFondotenYuz pudrasıŞeffaf dudak parlatıcısı

Geri