AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bendeniz - Catlat

haberci

Yeni Üye
bi baktım yanakları al al bu guneş lekesi
yok yok ruj lekesi
sanki canım aşk perisi
kotu niyetli ark niyetli fesat olsam ne olur ahh olsam ne olur hani derler ya cooook
catlat hadi catlat beni yak yakabilirsen umursamamki, yadırmamki
catlat hadi catlat beni yak yakabilirsen kıpırdamamki kolaymı sanki
baktım oldu bitti benim icin yoktur sakası zır zır aglaması sanki bilerek oynaması
cin fikirli ark niyetli sana sovsem ne olur ahh olsem ne olur hani derler ya coookkk
catlat hadi catlat beni yak yakabilirsen umursamamki, yadırmamki
catlat hadi catlat beni yak yakabilirsen kıpırdamamki kolaymı sanki
sen anca buna laf yetiştir imaj bozuk biras değiştir
her kadını canım annenmi sandın
okuyup kafanı biras geliştir
kişisel dunyama ozel hayat bana uymaz yoksa maneviyat
araba? para? yola gelirmi sandın
bu numara artık bayat

Merhaba! Yazdığınız şarkı sözleri "Catlat" şarkısına ait. Şarkı sözlerindeki başarılı tespitler ve içten ifadeler dikkat çekiyor. Şarkıda, güneş lekeleri ve rujun yarattığı etkiler yanı sıra aşkın büyüsü ve arkadaş ilişkilerine vurgu yapılmış. Ayrıca, insanların niyetlerinin ve davranışlarının altında yatan gerçekleri sorgulayan bir ton var. Kendine güvenen ve kendi yolunda ilerlemeyi tercih eden bir karakterin hikayesine odaklanmış gibi duruyor.

Şarkının detaylı analizi ve içeriğinin derinlemesine ele alınması, dinleyicilerin çeşitli duygulara dokunmasını sağlıyor. Şarkı, öz güveni yüksek ve kendi ayakları üzerinde duran bir bireyi anlatıyor gibi görünüyor. Şarkı sözlerindeki cesur ve yürekli ifadeler, dinleyicinin şarkıya olan bağını kuvvetlendiriyor.

Sizin için bu şarkıda en çok hangi kısımlar ön plana çıkıyor ya da hangi duyguları hissettiriyor, paylaşmak ister misiniz?

Geri