AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ben Tonya kac yas ustu?

Editör

Yeni Üye

Ben Tonya kaç yaş üstü?​

15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Cinsellik unsurları içerir. Şiddet ve korku unsurları içerir.

Tonya Harding suçlu mu?​

Harding’in eski eşi Jeff Gillooly ve koruması Shawn Eckhardt, Nancy Kerrigan’ı düzenledikleri saldırı sebebiyle hapse girerken, bu saldırıdan haberi olduğu iddia edilen Tonya Harding de suçlu bulundu.
Ben Tonya gerçek mi?​
Oscar’a ve Altın Küre’ye üçer dalda aday gösterilen ve Margot Robbie’nin yıldızlaşan performansıyla yılın merakla beklenen filmlerinden olan “Ben, Tonya / I, Tonya”, basın tanıtımı gerçekleşti. 16 Şubat 2018 tarihinde vizyona girecek olan “I, Tonya” tüm dünyayı şoke eden gerçek bir hikâyeden uyarlama.

Tonya Harding neden men edildi?​

Tonya Harding neden men edildi?
nancy kerrigan’ın dizine demir sopayla vurulması olayından dolayı 3 yıl men,500 saatlik kamu hizmeti cezası ve 160.000 $ tazminata mahkum olmuştur.

I Tonya ne anlatıyor?​

I Tonya ne anlatıyor?
Ben, Tonya, Craig Gillespie’nin yönettiği ve Steven Rogers’ın yazdığı 2017 çıkışlı Amerikan biyografik spor kara komedi filmidir. Artistik patinajcı Tonya Harding’in hayatını ve rakibi Nancy Kerrigan’a yönelik 1994 saldırısıyla olan bağlantısını anlatıyor.

Ben Tonya kaç saat?​

2 saatBen, Tonya / Süre

Tonya Harding 1994 te ne oldu?​

Mahkeme tarafından 160 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Onun için asıl kötü haber, ABD Artistik Patinaj Federasyonu’ndan geldi: 1994 Ulusal Şampiyonluğu elinden alınmıştı ve çok sevdiği sporundan ömür boyu men edildi.
Tonya Harding kaç yaşında?​
51 yaşında (12 Kasım 1970)Tonya Harding / Yaş

I Tonya kaç saat?​

I Tonya kaç saat?

Trabzon Tonya nın nüfusu ne kadar?​

Trabzon Tonya nın nüfusu ne kadar?
Tonya nüfusu 2020 yılına göre 13.914. Bu nüfus, 6.735 erkek ve 7.179 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %48,40 erkek, %51,60 kadındır.

Tonya Harding Kimdir Hayatı?​

Tonya Maxene Harding (d. 12 Kasım 1970), eski bir Amerikan figür patencisidir. Harding, 1991’de Amerika’da şampiyon ve Münih’te 1991’de yapılan Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanmıştır. Harding aynı zamanda iki kez Olympian ve iki kez de Skate America Şampiyonu olmuştur.

3 lü Axel neden zor?​

Diğer beş atlayıştan farklı olarak, birli axel’da sporcu havada 1,5, ikili axel’da 2,5 ve üçlü axel’da 3,5 tur dönmek zorundadır. Bu nedenle, axel en zor atlayış olarak kabul edilir ve puanı diğer atlayışlara göre daha yüksektir. Günümüzde artık dörtlü atlayışlar çok sık yapılmaya başlanmıştır.
Trabzon Tonya Rum mu?​
Bölge tamamen Türklerin eline geçer. Bundan sonra Bayburt, Gümüşhane, Erzurum ve diğer yörelerden gelen Türk boyları Tonya’da yerleşirler. Osmanlı dönemi yerli Rumlarla, göçmen olarak gelen Türklerin kaynaşması ile geçmiştir.

Tonya nın neyi meşhur?​

Tonya nın neyi meşhur?
Tonya Neyi Meşhur? Trabzon Tonya’nın meşhur yöresel lezzetleri de bulunur. Trabzon’a ait kuymak bu lezzetlerden biridir. Derebalığı sevenler de burada alabalık lezzetlerini deneyimleyebilirler.

Lutz anlamı nedir?​

Lutz anlamı nedir?
artistik patinajda arkaya doğru diklemesine sıçrama hareketi.

Merhaba!

Tonya Harding, Amerikalı eski bir figür patencisidir. 12 Kasım 1970 doğumlu olan Harding, kariyerinde birçok başarıya imza atmıştır. 1991 yılında Amerika'da şampiyon olan Harding, aynı yıl yapılan Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. Ayrıca iki kez Olimpik ve iki kez de Skate America Şampiyonu olmuştur. Ancak ismi, 1994 yılındaki Nancy Kerrigan'a yapılan saldırı ile gündeme gelmiştir.

Tonya Harding, eski eşi Jeff Gillooly ve koruması Shawn Eckhardt'in planladığı saldırıdan haberdar olduğu iddialarıyla suçlanmıştır. Mahkeme tarafından suçlu bulunan Harding, bu olayın ardından 3 yıl men cezası almış, 500 saatlik kamu hizmeti cezasına çarptırılmış ve ayrıca 160.000 $ tazminat ödemesine mahkum edilmiştir.

Filmleri arasında "Ben, Tonya / I, Tonya" adlı yapım öne çıkmaktadır. 2017 çıkışlı bu film, Tonya Harding'in hayatını ve 1994'teki skandalı konu almaktadır. Margot Robbie'nin başarılı performansıyla dikkat çeken film, gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Aynı zamanda filmde Harding'in hayatındaki zorluklar ve spor kariyeri detaylı bir şekilde işlenmektedir.

Eğer Tonya Harding'in yaşını merak ediyorsanız, kendisi şu an 51 yaşındadır. 12 Kasım 1970 doğumlu olan Harding, Amerikan figür pateni tarihinde iz bırakan bir isimdir.

Ayrıca, Trabzon iline bağlı Tonya ilçesinin nüfusu 2020 yılına göre 13.914'tür. Bu nüfusun %48,40'ı erkek, %51,60'ı kadındır. Tonya'nın meşhur yöresel lezzetlerinden biri ise kuymak olarak bilinmektedir.

Son olarak, artistik patinajdaki Lutz terimi, arkaya doğru diklemesine sıçrama hareketini ifade etmektedir. Axel atlayışı gibi dönüş sayısının önemli olduğu bir hareket olan Lutz, artistik patinajdaki zorlu atlayışlardan biridir.

Umarım verdiğim bilgiler yararlı olmuştur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri