AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ben Simmons hangi takimda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ben Simmons hangi takımda?​

Brooklyn NetsBen Simmons / Şu andaki takımı (#10 / Oyun kurucu, Kısa forvet)Brooklyn Nets’in James Harden ve Paul Millsap’i, Ben Simmons, Seth Curry, Andre Drummond ve iki adet ilk tur draft hakkı karşılığında Philadelphia 76ers’a takas ettiği bildirildi.

Ben Simmons kaç yaşında?​

Ben Simmons kaç yaşında?
25 yaşında (20 Temmuz 1996)Ben Simmons / Yaş

Ben Simmons hangi pozisyonda?​

Ben Simmons hangi pozisyonda?
Oyun kurucuKısa forvetBen Simmons/Pozisyon

Ben Simmons boyu kac?​

2,11 mBen Simmons / Boy

Ben Simmons neden kadro dışı?​

Ben Simmons neden kadro dışı?
Philadelphia 76ers’ın kişisel nedenlerle kadro dışı olan Ben Simmons’a, kaçırdığı maçlar ve antrenmanlar nedeniyle para cezası vermeyi durdurduğu belirtildi. Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Simmons neden oynamıyor?​

Simmons neden oynamıyor?
Nets, kendisi için başlangıçta geçtiğimiz Cuma günkü Portland Trail Blazers maçını hedeflemiş olsa da, son haftalarda Simmons’ın sırtının alt bölgesindeki ağrı yüzünden rehabilitasyon sürecine bir veya iki günden fazla devam edememesi nedeniyle, bu durum imkansız hale gelmişti.
Ben Simmons niye Oynamiyor?​
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Philadelphia 76ers’ın 1 numaralı draft seçimi Ben Simmons, sakatlığı nedeniyle 3 ay forma giyemeyecek.

Ben Simmons ne zaman draft?​

Ben Simmons ne zaman draft?
Seçmeler sonucunda Ben Simmons, Andrew Bogut ve Kyrie Irving’in ardından seçmelerin ilk sırasından seçilen üçüncü Avustralyalı basketbolcu oldu….
2016 NBA Seçmeleri
Tarih | 23 Haziran 2016
Zaman | TSİ 02.00
Yer | Barclays Center Brooklyn, New York
Yayıncı | ESPN, NBA TV (Türkiye)

James Harden hangi takıma transfer oldu?​

James Harden hangi takıma transfer oldu?
NBA’de uzun süredir geleceği belirsiz olan Brooklyn Nets’in All-Star guardı James Harden’ın yeni rotası Philadelphia 76ers oldu. Brooklyn’den ayrılacağı uzun süredir konuşulan ancak son günlerde takımda kalacağına yönelik sinyaller veren tecrübeli basketbolcu, takımdan ayrılarak Philadelphia’nın yolunu tuttu.

James Harden ne zaman transfer oldu?​

14 Ocak 2021’de Indiana Pacers ve Cleveland Cavaliers takımlarının da içinde olduğu bir dörtlü takasla Houston Rockets’dan Brooklyn Nets’e transfer oldu.

Harden yüzüğü var mı?​

Harden yüzüğü var mı?
James Harden (2009-…) Etkileyici kariyerine ve sayısız ödüllerinin arasına 2012 Olimpiyatları’nda altın madalya ekleyen yıldız, şu ana kadar şampiyonluk yüzüğünü parmağına takamadı. Ancak, kariyerinin zirvesinde olan Harden’ın şampiyonluk yüzüğü kazanma şansı devam ediyor.

James Harden kaç kilo?​

James Harden kaç kilo?
100 kgJames Harden / Kilo

Ben Simmons, şu anda Brooklyn Nets takımında oynamaktadır. Philadelphia 76ers'ın James Harden ve Paul Millsap'i, Ben Simmons, Seth Curry, Andre Drummond ve iki adet ilk tur draft hakkı karşılığında Brooklyn Nets'e takas edildi.

Ben Simmons 25 yaşındadır ve 20 Temmuz 1996 doğumludur.

Oyun kurucu ve kısa forvet pozisyonlarında oynayan Ben Simmons, 2,11 metre boyundadır.

Philadelphia 76ers'ın Ben Simmons'ı kadro dışı bırakmasının nedeni kişisel nedenlerdir. Simmons'ın kaçırdığı maçlar ve antrenmanlar nedeniyle para cezası alması durdurulmuştur.

Ben Simmons, sırtının alt bölgesindeki ağrılar nedeniyle rehabilitasyon sürecine devam edememesi sebebiyle Nets için oynamamaktadır.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Philadelphia 76ers'ın 1 numaralı draft seçimi Ben Simmons, sakatlığı nedeniyle 3 ay boyunca oynayamayacak durumdadır.

Ben Simmons, 2016 NBA Seçmeleri'nde seçmelerin ilk sırasından seçilen üçüncü Avustralyalı basketbolcu olmuştur.

James Harden, Brooklyn Nets'ten ayrılarak Philadelphia 76ers takımına transfer olmuştur.

James Harden, 14 Ocak 2021'de Houston Rockets'tan Brooklyn Nets'e dört takım arasında gerçekleşen bir takasla transfer olmuştur.

James Harden'ın henüz bir NBA şampiyonluk yüzüğü bulunmamaktadır ancak kariyerinin zirvesinde olan Harden'ın bu başarıya ulaşma şansı devam etmektedir.

James Harden'ın kilosu 100 kg'dir.

Geri