Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ben kendimin bir parcasiyim ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ben kendimin bir parçasıyım ne demek?​

‘Burada Shel Silverstein kitabından hatırlayacağınız ‘Ben kendimin bir parçasıyım’ adlı bir not yazıyor. Bu metaforik hikaye bize başkalarının doğrularına bağlı kalmamayı ve hayatımızı yaşamamız gerektiğini anlatıyor.

3 nokta dövmesi ne anlama geliyor?​

ÜÇ NOKTA Genellikle elin üst tarafında, başparmakla işaret parmağının arasına yapılır. Dövme, İspanyolcası ‘Mi Vida Loca’ olan ‘Benim Çılgın Hayatım’ anlamına gelir.
Portre dövme ne demek?
Sevginin en dikkat çekici ifadelerinden olan portre dövmelerde, insanların ya da hayvanların görünüşleri olabildiğince benzetilerek vücudun belli bir yerine resmedilir. Portre dövme modelleri detaylı işler olduğu için geniş alanı olan; kollara, omuzlara, sırt ile göğüs bölgelerine yapılmaktadır.
Kalçada kelebek dövmesi ne anlama gelir?
Kelebek dövmesi de her aşamayı adım adım yürüyen ve sabrederek sonucun güzelliğini yaşamaya hazır olan insanların dövmesidir. Kelebek dövmesi, tüm bu güzellikleri ve zorlukları anımsatırken aynı zamanda güzelliğin de kalıcı olmayacağının sembolüdür.

Dövme yaptırmak çok acıtıyor mu?​

Dövme, cildimizin üst katmanının, boya pigmentleri ile dolu bir iğne tarafından delinerek yapılan bir işlem olduğu için elbet bir miktar acı hissedilecektir, lakin bu herkeste aynı acı duyarlılığı oluşturmayacaktır.

Üçgen üç nokta ne demek?​

Üçgenin de üç köşesinden eşit uzaklıkta olan tek bir nokta vardır. O da üçgenin çevrel çemberinin (kenarorta dikmelerinin kesim noktası) merkezidir.
Kol bandı dövme anlamı nedir?
Kol Bandı Dövmesi Anlamı Bir kol bandı dövmesinin anlamı, sahip olduğunuz belirli dövmeye bağlı olacaktır. Örneğin, siyah kol bandı dövmeleri, kayıp bir akraba veya arkadaşın anılarını taşımak için kullanılır. Bu anlam, geleneksel olarak yas belirtisi olarak giyilen siyah kol bandından türetilmiştir.
Kadınlarda kelebek dövmesi ne anlama gelir?
her yerde bu anlamı taşıyormu bilmem ama, genelde gençlik /çocukluk yıllarında çirkin olduğunu, hayatında belli bir noktadan sonra güzel kız kategorisine girdiğini düşünen kızların bacak veya sırtlarına yaptırdiıkları dövme. “eskiden tırtıldım ama şimdi kelebeğe dönüştüm” mantığının vücut bulmuş hali.

Kızın Belinde kelebek dövmesi ne anlama gelir?​

şöyle kabataslak bir analiz yaparsak, bele dövme yaptırmak tahrik edici bir şey. bir kadının dişi, vamp, kadınsı tarafını ön plana çıkarıyor. kelebek ise daha masum, daha saf, narin, kırılgan bir şeyleri simgeliyor.

Dövme en çok nerede acır?​

Dövme yaptırmanın en çok acı verdiği bölgeler ise, en az yağ bulunan, çok fazla sinir ucu bulunan ve en ince cilde sahip olunan bölgelerdir, genel olarak kemikli bölgeler…

Geri