AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ben aldirma izi ne zaman gecer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ben aldırma izi ne zaman geçer?​

❓Ben Aldırma İzi Ne Zaman Geçer? İz, ortalama 3 ile 6 ay içerisinde kaybolur.

Ben aldırma sonrası iz kalır mı?​

CİLDİN YAPISI Dermis: Cildimizin ihtiyacı olan birçok gereksinimi barındırmaktadır. Damarlar, kolajenler, sinirler, salgı bezleri vs. bu katmanda bulunmaktadır. Ben aldırma işleminde bu katmana zarar vermemek gerekir. Aksi halde iz ya da çukurluk kalmasına neden olunur.
Ben aldırdıktan sonra ne yapılmalı?
Ben Alındıktan Sonra Ne Zaman Banyo Yapılır? Tercihen ilk gün su değmemeli yani duş alınmamalıdır, sonraki gün duş alınmasında tıbben sakınca yoktur. Abdest almak gibi zorunlu uygulamalar dine uygun şekilde yapılabilir ancak küçük bir risk artışına razı olunarak yıkanabilir de, çok ciddi bir sorun yaşanması beklenmez.

Estetik dikiş izi nasıl geçer?​

Dikiş izleri, genellikle yapılan estetik ameliyatlar ile düzeltilebilir. Çok derin ve çok ağır olmayan yara izlerinde cilt soyma işlemi yapılarak cildin görünümündeki bozukluk giderilir ve cildin yenilenmesi sağlanır. Doktor kontrolü dışında bölgeye kremler, yağlar vb. sürülmemelidir.

Ben aldırma kaç seans?​

Ben aldırma estetiğinde, benin derinliğine ve kullanılan tekniğin türüne bağlı olarak, hafif bir yara izi oluşabilir. Benin derinliği çok fazla ise iz bırakmamak izin tedavi 6 ya da 8 hafta aralıklar ile 2 ya da 3 seans şeklinde uygulanabilir. Cerrahi operasyonla ise bir defada alınır.
Ben lekesi nasıl geçer?
1 yemek kaşığı karbonat ile 2 yemek kaşığı Hint yağını karıştırıp benlere sürün. Birkaç saat benlerin üzerinde bekleyip yıkayın. Bu formüle haftada 2 kez devam edin. Elma sirkesi de benlerden kurtulmanızı sağlayacak doğal yollardandır.

Ben ameliyatı ne kadar sürede iyileşir?​

Ben aldırma işlemi çok kısa sürmektedir ve pansuman gerektirmemektedir. Bireyin gündelik hayatına da etki etmez. Ben alma işleminin ardından ben bölgesinde 3 gün kadar sürecek olan pullanma, sonra hafif pembelik görülür. Ardından da bu pembelik cilt rengiyle uyumlu hal alır ve iz bırakmadan iyileşir.

Geri