AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ben aldirma islemi nerede yapilir?

Editör

Yeni Üye

Ben aldırma işlemi nerede yapılır?​

Zerrin Öğretmen de yüzde çıkan benlerin sıkılmasının çok yanlış olduğunu belirterek, “Vatandaşlar böyle durumlarda doktora danışmalı çünkü eğer bense vücutta çıkan, biz bile ellemiyor hastayı plastik cerrahına yönlendiriyoruz. Benleri kökleriyle birlikte plastik cerrahlar alabilir.

Ben aldırmanın tehlikesi var mı?​

Ben aldırmanın tehlikesi var mı?
Ben aldırmak kansere yol açmaz, fakat sonradan kansere dönüşebilecek benlerin alınması gereklidir. Ya da bazen benlerin bulunduğu yerler sıkıntılı olabilir. Benler sürekli takılır ve yaralanır. Bunun yanında yüzde fazlalaşan çok sayıda koyu renkli ben, lekeli bir görüntü oluşturabilir.

Ciltteki benler için hangi doktora gidilir?​

Ciltteki benler için hangi doktora gidilir?
Kişi et benlerinin tedavisi için genel cerrahi bölümüne veya cildiye bölümüne gitmelidir. Kriyoterapi, ligasyon, elektrocerrahi ve cerrahi olmak üzere 4 tane tedavi yöntemi bulunmaktadır.

Ben aldırma kaç seans?​

Lazerle ben alma işlemi pratik bir işlemdir. Genellikle 1 – 5 dakika kadar kısa sürede işlem tamamlanır. Seans süresinin ve sayısının uzaması ise kişinin cilt yapısına ve benin büyüklüğüne bağlıdır. Genellikle 1 – 5 seans yapılması yeterli olmaktadır.

Ne tür benler alınır?​

Ne tür benler alınır?
Genel olarak, benler şu sebeplerden dolayı alınabilir:
- Kişiyi rahatsız ediyorsa.
- Estetik olmayan bir görünüme sahipse.
- Cilt kanseri riski varsa.

Yüzümde çok ben var ne yapmalıyım?​

Yüzümde çok ben var ne yapmalıyım?
Bir parça pamuğun üzerine sarımsağı koyun ve benin üzerine yapıştırın. Pamuğu benin üzerinde bir gece bekletin. Günde birkaç kez olmak üzere 3 hafta boyunca sarımsak tedavisini uygulayın. Sürekli ve düzenli kullanım ile daha hızlı sonuç alınabilir….Bunu günde 3 kez uygulayın.
- yüzdeki ben.
- ben.
- yüz.

Cilt doktoru ben alır mı?​

Benler zaten insanlar tarafından bilindiğinden ötürü herhangi bir teşhis durumu yoktur, tedaviye gelen kişi direk olarak o beni aldırmak için gelir. Cildiye bölümüne ben için başvurduğunuzda bu bölümde size uygulanacak yöntem krio olarak adlandırılan dondurma yöntemidir.

Ben aldırma işlemi genellikle plastik cerrahlar tarafından yapılmaktadır. Benlerin kökleriyle birlikte alınabilmesi ve uygun şekilde tedavi edilebilmesi için plastik cerrahların tercih edilmesi önerilmektedir.

Ben aldırmanın tehlikesi genellikle yoktur ancak bazı durumlarda benlerin alınması gerekebilir. Özellikle kansere dönüşme riski taşıyan benler veya sıkıntı yaratan benlerin alınması tavsiye edilmektedir. Bunun için plastik cerrahlar veya cilt doktorlarına başvurulabilir.

Ciltteki benler için genellikle genel cerrahlar veya cildiye uzmanlarına başvurulmaktadır. Benlerin tedavisi için çeşitli yöntemler kullanılmaktadır, bu yöntemler hakkında doktorunuz size bilgi verecektir.

Lazerle ben alma işlemi genellikle kısa sürede tamamlanabilir. Seans sayısı ve süresi kişinin cilt yapısına ve benin büyüklüğüne bağlı olarak değişebilir. Genellikle 1-5 seans arasında alınabilmesi yeterli olmaktadır.

Benler genellikle rahatsızlık veren, estetik olmayan veya cilt kanseri riski taşıyan benler alınabilir. Bu konuda doktorunuz size gerekli bilgileri verecektir.

Yüzdeki çok sayıda ben için önerilen bir yöntem olarak sarımsak tedavisi verilmiş. Ancak bu tür tedavileri uygulamadan önce mutlaka bir doktora danışmanız önemlidir.

Cilt doktorları da ben alma işlemlerini uygulayabilirler. Cilt doktoruna başvurduğunuzda kullanacakları yöntem genellikle kriyoterapi olarak adlandırılan dondurma yöntemi olabilir.

Geri